10 miljoni teel – detsembris väljastati taas rekordarv laene!

Statistika ja andmed

Bondora tegi seda jälle – detsembris väljastatud laenude kogusumma oli 8 448 5670 eurot ehk 7% rohkem kui eelneval kuul! Investeeringud kasvasid kõigis tootekategooriates, mis näitab suurt usaldust meie ettevõtte vastu.

Origination data - December 2018

Täisaasta andmed 2018

Funding data - December 2018

Detsembri 2018 andmed

Osakaalud erinevate toodete vahel muutusid võrreldes novembriga vähe. Ainus väike muutus oli Portfolio Pro 1% tõus 22% peale Portfellihalduri arvelt, mille osakaal langes 20% peale.

Bondora origination data - November 2018

Novembri 2018 andmed

Bondora origination data - December 2018

Detsembri 2018 andmed

Aasta kokkuvõte

2018. aasta oli Bondorale läbimurdeline aasta, mil väljastatud laenude kogusumma purustas saavutatud rekordit mitu korda. Kokku investeeriti 2018. aastal Bondora kaudu 61 503 921 eurot, mida on 75,9% rohkem kui möödunud aastal. Lisaks tõime juunis turule täiesti uue toote Go & Grow. Vaid seitsme lühikese kuuga on sellest saanud Bondora investorite seas kõige populaarsem toode, mille kaudu investeeritud kokku 22 479 870 €.

Aasta peale tehti Go & Grow’ kaudu 37% kõigist investeeringutest, mis on veidi rohkem kui Portfellihalduri kaudu tehtud 35%. Portfolio Pro kaudu investeeriti 27% ning API kaudu 1% (ümardatult).

Uus aasta, uued võimalused

Oled Sa kogenud Bondora investor või uurid alles maad, 2019. aasta on suurepärane võimalus investeerida Bondoras, mis pakub likviidsust ja arvestatavat tootlust.

Vähem kui ühe aasta vanune Go & Grow sobib suurepäraselt uutele investoritele, kes alles proovivad kätt ühisrahastuses. Kui soovid suuremat kontrolli laenude üle, millesse investeerid, siis vali Portfellihaldur. See on vahepeatus täielikult automatiseeritud ja manuaalse investeerimise vahel. Portfolio Pro on mõeldud juba oskuslikemale investoritele, kes teavad täpselt, milliseid laene nad oma portfelli soovivad. Siin on kasutajal suurem filtrite valik, et leida just endale sobivad laenud. API omakorda pakub maksimaalselt kontrolli, kuid eeldab programmeerimisoskust ning suurt investeerimiskogemust. Samas pakub võimalust proovida ja katsetada Bondora platvormil uusi strateegiaid.

Mida Sa veel ootad? Tutvu Bondora võimalustega kohe!

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.