16 vaba töökohta – tule tööta Bondoras 🚀

Bondora uudised

Otsid tööd? Siis loe edasi! Meil on 16 vaba töökohta ja otsime pühendunud inimesi oma superkangelaste sekka. Kui Sul paneb silmad särama mõte ühinemisest hüppelises kasvufaasis ettevõttega, mis aitab inimestel paremat finantstulevikku luua, siis loe edasi …

Mida Bondora teeb?

Bondora pakub finantsteenuseid pea miljonile kliendile üle Euroopa. Paremate teenuste pakkumisega aitame neil saavutada finantseesmärke ning elada soovitud elu. Teeme seda kolme tootekategooriaga:

Bondoras töötades jätkad õppimist, lood lahendusi ja panustad millessegi tähendusrikkasse. Armastame lihtsust, initsiatiivikust ja koos ühiste eesmärkide suunas töötamist. Kõige tähtsam on meie jaoks aidata klientidel elada oma unistuste elu ilma finantsmuredeta.

Leia unistuste töö siit.

Miks on Bondoras töötamine nii lahe:

Bondoras on töö ja eraelu tasakaal oluline. Võid arvestada helde puhkusepäevade hulgaga, lõunaga kontori poolt, paindlike töötundide, lõbusate tiimiürituste ja turu parima palgaga. Samuti meeldivad meile lemmikloomad ja need võib kontorisse alati kaasa võtta.

Palkame tõeliselt andekaid inimesi, seega on Sul võimalus töötada koos tegijatega. Praegu on meid üle 110 ning jätkame kasvamist. Mõtleme endiselt kui idufirma, kuid oleme kogenumad, teame, mis on meie missioon ja näeme selle nimel iga päev kõvasti vaeva.

Bondoras laiendad oma silmaringi ning paned aluse millelegi tähendusrikkale. Kui see väljakutse pakub Sulle huvi ning oled valmis seda vastu võtma, ootame Sind endi sekka. Kandideeri juba täna!

Tahad rohkem teada? Mine group.bondora/careers lehele ja kandideeri juba täna.