Teie rääkisite, meie kuulasime – 2019. aasta Soovinimekirja kõige populaarsemad ideed

Bondora uudised

Bondora avas Soovinimekirja juba mõnda aega tagasi. Selle tööriista abil saavad investorid teha ettepanekuid, kuidas platvormi paremaks muuta, paluda uuendusi ning teatada kasvõi tekkinud probleemidest.

Aasta lõpp on suurepärane aeg rääkida kõige populaarsematest esitatud ettepanekutest ning mida oleme nende suhtes ette võtnud.

Tehtud!

Aasta algul sooviti selgemat Go & Grow’d. Muutsime selle kujundust ja info kuvamist nii, et Go & Grow’ näeb välja palju lihtsam, kuid kõik vajalik on siiski olemas. Kogu Go & Grow’ info on nüüd lihtsasti ühe pilguga haaratav.

Sooviti ka võimalust oma investeeringuid ennustada. Võtsime investoreid kuulda ning Go & Grow’ seadete all saabki seda nüüd teha.

Seal saab sisestada erinevaid investeeritavaid summasid, igakuiseid sissemakseid ning investeeringu pikkusi ning vaadata, kuidas need numbrid investeeringu tulemusi mõjutavad. Katseta ja pane paika parim plaan oma eesmärgi saavutamiseks.

Mitmed kasutajad olid mures turvalisuse pärast. Seetõttu rakendasime selle aasta algul kahe-astmelise isikutuvastuse. See on kõrgema taseme turvameede, mis tähendab, et kõik tehingud ja isikuandmete muutused tuleb kinnitada registreeritud telefoninumbrile SMS-iga saadetud PIN-koodi kaudu. Turvameedet saavad kasutada kõik Bondora kliendid. 

Parandasime ka Soovinimekirja enda välimust. Nüüd lisame igale postitatud ideele staatuse, kas “ülevaatamisel” või “tagasi lükatud” ning omapoolse kommentaari. Kui Sinu esitatud ettepaneku staatus muutub, saad selle kohta e-posti teel teate – nii hoiame Sind asjade käiguga koguaeg kursis.

Tegemisel …

Nõutuim soov on siiamaani olnud Go & Grow’ äpp. Ka see saab õige pea täidetud! 

Esialgses versioonis saab seal näha vaid oma kontojääki. Hiljem aga ka raha lisada, väljamakseid teha ning palju muud. Investoritelt investoritele.

Kui soovid äppi juba enne selle täielikku avalikustamist kasutada, siis liitu ootenimekirjaga siin.

Muide, kogu Bondora platvorm on mobiilisõbralik. See tähendab, et võid bondora.com aadressile minna ka ilma äpita ning see toimib telefonis väga sujuvalt. Selle aasta algul parandasime väikse vea, mille tõttu ei olnud võimalik Rahavoogusid skrollida, nüüd on sellega kõik korras. Täiuslikkuse poole võib alati püüelda, seega kui tunned millestki puudust, anna meile sellest kindlasti teada!

Meilt on palutud ka paremat Töölauda. Soovitakse Go & Grow’ investeeringuid teistest eraldi näha ja just sellega tegelemegi näiteks praegu. Loodame parema Töölaua juba varsti valmis saada, seega hoia uudistel silm peal.

Naudi väikeseid asju

Äpp ja uus Töölaud on suured muutused, aga lisaks sellele oleme ellu viinud ka palju väiksemaid, märkamatuks jäänud muutusi.

Nüüd saadame Sulle näiteks e-kirja, kui Sinu Portfolio Pro’s seadistatud limiidid piiri saavutavad. Nii saad oma strateegia üle vaadata ning muuta limiite või vajadusel raha lisada.

Järelturu investorid soovisid pikemat ostu-müügi aega ja see on nüüd 30 päeva asemel 90. Rohkem aega tehingute tegemiseks.

Lõpetuseks, lihtsam on ka Portfolio Pro strateegia. Sooviti võimalust parameetreid ja investeerimisreegleid ilma uut portfelli loomata muuta ning just nii see nüüd on. Klõpsa vaid pliiatsi ikoonil ning muuda strateegiat vastavalt oma soovile.

Sellised olid vaid mõned kõige populaarsemad soovid sellel aastal. Varsti on meie platvormil juba 100 000 investorit, seega lisa kindlasti oma mõtted Soovinimekirja ja tee end kuuldavaks. Oleme Sinu panuse üle oma toodete täiustamisse väga õnnelikud ning kõigi Bondora kasutajate abi on meile vajalik.

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.