2019 oli Bondora jaoks imeline aasta. Väike ülevaade toimunust.

Bondora uudised

2019. Milline. Aasta.

Tulime välja nii mõnegi uuendusega, purustasime mitmeid rekordeid ning kasvasime ülehelikiirusel. Siin on väike ülevaade 2019. aasta saavutustest:

Bondora üle Euroopa

2019 algas Bondora jaoks hästi, kuna platvorm hakkas tööle 24 Euroopa keeles. Nüüd saab meie kaudu investeerida selle mandri igast nurgast.

Purustatud rekordid

Kõik armastavad kasvavaid numbreid ning Bondora jaoks tähendas 2019. aasta rekordilisi kuid ning uusi saavutusi. Ületasime sel aastal 90 000 investori piiri ning varsti on meie kaudu investeeritud juba 350 miljonit eurot! See on kolmandik miljardist. Võimas.

Oktoobris investeeriti kokku 20 miljoni euro eest, mis on kõrgeim investeeritud summa ühes kuus kogu Bondora ajaloos! 

Investorid armastavad Go & Grow’d

Go & Grow’ vallutas investorite südamed kiiresti. Nüüd on sellest saanud kõigi lemmik ning 72% Bondora investeeringutest tehtud just Go & Grow’ kaudu!

Go & Grow’l oli suurepärane aasta. Muuhulgas lisasime sinna ka Väljavõtete vaate, kus on selgelt näha, kuidas raha Go & Grow’ kontol liigub. Muutusi, teenitud raha, investeeringuid ja muud on nüüd veelgi lihtsam jälgida.

Kuid see pole veel kõik. Investorid on Soovinimekirja kaudu avaldanud soovi ka Go & Grow’ äpi järele. (Pole Soovinimekirjast kuulnud? Vaata järele. See on väga tore.)

Teie soovidele on vastatud ning mobiiliäpp on juba arendamisel. Suure elevusega toome selle avalikkuse ette juba lähinädalatel. Ootamise ajaks võid liituda vaid vähestele osaks saava varase juurdepääsu ootenimekirjaga.

Meie kontor, Sinu kodu

Meile meeldivad külalised ja 2019. aastal külastas Tallinna peakontorit rekordiliselt palju inimesi. Alustades investoritest ja lõpetades koostööparnteritega käidi küll kohvi joomas ja tööga tutvumas, aga ka investeeringutest rääkimas.

Blogija Marco Schwartz ja meie meeskond

Saksamaa kaks kõige silmapaistvamat sisuloojat tutvusid rohkem kui nädala Bondora töö detailidega ning viisid läbi intervjuusid meie töötajatega, mida oma YouTube’i kanalil kasutamiseks ka salvestasid.

Youtuber‘eid ja blogijaid käis meil külas ka Portugalist ja Itaaliast, kes samuti kõike salvestasid ning vaatajate ja lugejatega meie tööelu telgitaguseid jagasid. Oled Tallinnas ja tahaksid kohvi jooma tulla? Võta kindlasti ühendust!

Auhinnad, auhinnad, auhinnad

2019. aastal käivitasime mitu kampaaniat tõesti vaimustavate auhindadega kõigile investoritele. Suuremad neist olid Investeeri Septembris, kus kahekordistasime võitja investeeritud summa ja Investeeri 2020, kus on loosis koguni 13 rahalist auhinda. Jälgi meid kindlasti sotsiaalmeedias – nii oled uute kampaaniatega alati kursis! 

Bondora on võitja

Pälvisime 2019 European Business Awards’i Riikliku võitja tiitli, mis on ühe ettevõtte jaoks prestiižsemaid auhindu üldse. Oleme selle tunnustuse üle loomulikult väga rõõmsad ning tahame teid tänada teie panuse eest sellel teekonnal! 

Tähistasime vastava tordiga 🎂

Superkangelased? Ei, Bondora kangelased!

Mõnedest meie investoritest said 2019. aastal Bondora kangelased! Nende supervõime on kasvatada raha ning veetsime rõõmuga nendega koos pisut aega, et nad saaksid oma lugusid kogu maailmaga jagada. Claudia polnud enne Bondoraga tutvumist üldse investeerinud. Joao tahtis lihtsalt oma portfelli pisut rikastada ja Bondora tundus olevat suurepärane lahendus. Tutvu nendega ning hoia silm peal ka uutel, 2020. aasta lugudel!

(Kui soovid ka ise Bondora kangelaste seerias osaleda, kirjuta meile!)

Vaata, ma olen telekas!

Kangelastest rääkides … Üldiselt oleme me vaid veebipõhised, kuid 2019. aastal linastus “Investeeri nagu superkangelane” reklaam ka teles. See jooksis Saksamaal ning selles esines meie väga sõbralik Bondora tüdruk. Pole seda reklaami näinud? Vaata siit. See on lühike ja meeldib Sulle kindlasti.

Kaadri taga

Kui jälgid Bondorat või külastad aeg-ajalt oma kontot, siis tead, et oleme tublid sisuloojad. Blogiartiklid, YouTube’i videod … Aga alati ei lähe kõik hästi. Esimesel aprillil avaldasime erisaate kaadritagustest võtetest, kus meie kõnelejad … Noh … Ei saa rääkimisega väga hästi hakkama. Väga lõbus, veendu ise.

Palju muutusi paremuse poole

Go & Grow’ uus kujundus. Väljavõtted. Uus investeeringute ennustamise tööriist. Täiendused Portfolio Pro’s. Välkmaksed. Parem API. Kaheastmeline isikutuvastus. Platvorm on täiustunud mitmel moel ning lähemalt võib selle kohta lugeda siit.

Kokkuvõtteks

Rekordilised kuud ja uued võimalused. Sügavamad investorsuhted ja uued valdkonnad. 2019 oli Bondora jaoks suurepärane, uskumatu ja imeline aasta. Loodetavasti on see ka Sinu jaoks olnud sama imeline ning soovime, et 2020. aasta oleks kogu Bondora kogukonna jaoks veelgi parem.

Kui oled regulaarne investor, siis võta meiega ühendust, jälgi meid sotsiaalmeedias ning esita oma ideed Soovinimekirja kaudu! Astu lähemale, tunne end mugavalt – meid ootavad ees suured teod.

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.