Oktoobrikuu viis enim küsitud investeerimisküsimust – vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi Bondora investorsuhete tiimist. Tahame vastata kõigile teie küsimustele ningi pakkuda parimat klienditeenindust. Siin on seekordsed viis enim küsitud küsimust. Hakkame pihta!

Kairi on töötanud Bondoras alates 2013. aastast. Ta alustas assistendina, kuid on hiljem töötanud mitmetes erinevates osakondades ning juhib nüüd investorsuhete tiimi.
Kairi on töötanud Bondoras alates 2013. aastast. Ta alustas assistendina, kuid on hiljem töötanud mitmetes erinevates osakondades ning juhib nüüd investorsuhete tiimi.

1. Rahakott: “Kas saan oma olemasoleva portfelli Go & Grow’sse üle kanda?

Kui Sul on teisi investeeringuid, võid need kõik sobivuse korral Go & Grow’sse üle kanda. (Sobivuse tingimusi näed lehelt Lisa olemasolevad investeeringud.)

Kui vastad sobivuse tingimustele, on Sinu Go & Grow' lehel nupp kirjaga Lisa olemasolevad investeeringud.
Kui vastad sobivuse tingimustele, on Sinu Go & Grow’ lehel nupp kirjaga Lisa olemasolevad investeeringud.

Kui vastad sobivuse tingimustele, järgi oma olemasolevate investeeringute Bondora Go & Grow’ kontole üle kandmiseks järgmisi samme: 

  1. Klõpsa Go & Grow’ konto triibulisel ikoonil
  2. Vali sealt Lisa olemasolevad investeeringud
  3. Kui see on võimalik, teeb Bondora Sulle olemasolevate investeeringute likvideerimiseks ostupakkumise, mis põhineb investeeringute väärtusel. Summa võib olla väiksem
  4. Kui oled pakkumise üle vaadanud, klõpsa Aktsepteeri ja kanna olemasolevad investeeringud Go & Grow’ kontole üle. Pane tähele, pärast pakkumise vastu võtmist ei saa seda tagasi lükata
Pakkumine.

2. Väljamaksed Rahakotist: “Kuidas saan Go & Grow’ kontolt raha välja võtta?”

Rahakotist raha välja maksmine on väga lihtne. Isegi nii lihtne, et seda ei saa protsessikski nimetada.  Selleks pead tegema vaid kaks liigutust: esiteks maksma raha investeerimistootelt (nt Go & Grow) Rahakotti. Rahakotis on näha kogu väljamakseks saadaval olev raha. Seejärel teed väljamakse otse Rahakotist pangakontole.

Go & Grow' menüüst pääsed ligi erinevatele tegevustele
Go & Grow’ menüüst pääsed ligi erinevatele tegevustele

Siin on täpne ülevaade sellest, kuidas kanda raha Go & Grow’ kontolt pangakontole.

  1. Vali Go & Grow’ konto, millelt soovid raha välja võtta ja klõpsa triibulisel menüüikoonil.
  2. Vali Ülekanne rahakotti.
  3. Järgmisel lehel sisesta summa, mida tahad välja maksta ja klõpsa Kinnita. Pea meeles: üheeurost väljamakse tasu maksad vaid siis, kui teed väljamakse Go & Grow’ kontolt Rahakotti.
  4. Kui raha on Rahakotis, võid selle sealt üle kanda mõnda teise Bondora investeeringusse oma kontol, jätta Rahakotti hoiule, et see sealt hiljem edasi investeerida või välja võtta, või kõik pangakontole välja maksta.
Väljamakse Rahakotist on kiire ja lihtne.
Väljamakse Rahakotist on kiire ja lihtne.

3. Automaatsed ülekanded: “Kuidas saan kanda raha Rahakotist Go & Grow’sse?”

Raha saad Rahakotist Go & Grow’sse kanda automaatsete ülekannetega.

Automaatsed ülekanded teevad investeerimise lihtsamaks, sest Sa ei pea mitte midagi tegema! Investeerid automaatselt kogu raha iga kuu 1000-eurose limiidi ulatuses Rahakotist Go & Grow’sse. Investeerimine automaatsete makstega on veelgi lihtsam. Mine oma Go & Grow’ konto juurde ja luba seal automaatsed maksed. See on tõesti väga lihtne!

Automaatsed sissemaksed on lubatud
Automaatsed sissemaksed on lubatud

Kui Sa ei soovi iga kuu Rahakotist raha auotmaatselt Go & Grow’ kontole kanda, peata automaatsed maksed.

Automaatsed sissemaksed on lubatud
Automaatsed sissemaksed ei ole lubatud

4. Sõprade soovitamine: “Miks ma veel oma soovitusboonust kätte pole saanud?”

Mõni aeg tagasi muutsime Soovitusprogrammi tingimusi. Tutvu nendega siin.

Kui soovitasid sõpra ning pole veel boonust kätte saanud, ära muretse. See makstakse välja 90 päeva pärast seda, kui sõber oma Bondora konto avas. Jälgi soovituste seisu oma kutsutud sõprade nimekirja juures sõprade soovitamise lehel. Seal on näha ka kutsete olekud ning näidatud, kui palju oled kutsutud sõpradelt soovituspreemiat teeninud.

5. Klienditugi: “Miks on veebilehelt klienditoe aadress eemaldatud?”

Tahame Bondoras alati teha nii, et asjad jookseksid. Nii ka klienditeeninduses. Selleks, et investorid leiaksid vastused oma küsimustele lihtsalt ja kiirelt, muutsime klienditoe lehte kasutajasõbralikumaks ning seal on võimalik leida vastused oma küsimustele vaid hetkega.

Kui Sa aga vastuseid ei leidnud ja vajad inimkontakti, saad iga artikli all ka meie klienditeenindajatega ühendust võtta. Nad püüavad vastata Sulle nii kiiresti kui võimalik.

Ongi selleks kuuks kõik! Loodetavasti vastasime kõigile Sinu küsimustele. Kui tahad veel midagi küsida, saad alati pöörduda meie klienditoe lehe poole.

Järgmise korrani!

*Soovitusboonuse maksimumsumma on 500 € soovituse kohta.