3 soovitust, kuidas oma Bondora kontot kõige paremini kasutada

Bondora uudised

Viimastel nädalatel oleme teinud videoklippe, kus meie investorsuhete spetsialistid annavad vastuseid meie klientide poolt esitatud levinumatele küsimustele. Kui Sa neid juhtumisi ei näinud, saad käesolevast blogipostitusest lugeda lähemalt kolmest tähtsamast soovitusest.

1 – väljamaksed

Kui Sulle on veel veidi segane, kuidas teha väljamakset krediitkaardile ja oma pangaarvele, siis pole vaja infot kaugelt otsida. Lihtsalt öeldes – kui Sa oled teinud krediitkaardiga sissemakseid, pead esmalt tegema sissemakse ulatuses väljamakse krediitkaardile, pärast seda saad jälle teha pangaülekandeid.

2 – Portfolio Pro laenupikkuste filtreerimine

Kui Sul võtab aega, et investeerida Portfolio Pro kaudu oma sissemakstud raha, on tõenäoliselt põhjuseks, et Su valitud kriteeriumid on liiga kitsad. Tavaliseks põhjuseks on Su alla 36kuulise laenupikkuse kriteerium. Bondora ei ole kiirlaenu pakkuja, seetõttu enamik meie antavaid laene on pikemad kui 36 kuud. Proovi tõsta oma laenupikkuste filter 36 kuule või üle selle ning Sul on rohkem laene, millesse investeerida; seejärel võid selle üle vaadata portfelli kokkuvõtte jaotisest “Potentsiaalne igakuise investeerigu kogumaht”.

3 – Portfellihalduri ja Portfolio Pro üheaegne kasutamine

Oleme täheldanud, et mõned meie investoritest kasutavad Portfellihaldurit ja Portfolio Prod üheaegselt. Kuigi see on lubatud, on tõeäoline, et Sul tekib konflikt kahe erineva investeerimisstrateegia vahel. Kui Sa pole kindel, mida sel puhul teha, tee oma elu lihtsaks ja jää truuks ühele.