7 põhjust, miks Sa tahad Bondoras töötada

Bondora uudised

Meile väga meeldib Bondoras töötada. Ja usume, et Sulle meeldiks ka. Aga mõistame, et võid vajada veidi veenmist. Siin on seitse põhjust, miks usume, et Bondoras on parem töötada kui kusagil mujal.

1. Turu parim palk

Olgem ausad – kui ei peaks, siis Sa ilmselt tööl ei käiks 😉 Aga kuna Sa seda siiski teed, tahame pakkuda Sulle palka, millega tunned, et Sind väärtustatakse. Sellepärast saavadki meie superkangelased keskmisest kõrgemat palka.

2. Väljakutseid ja rahuldust pakkuv töö

Bondora on alates oma asutamisest 2008. aastal kiiresti kasvanud. 2020. aastast peale oleme äritegevust enneolematult palju kohandanud. Nii et meil toimub tõesti palju ja elu võib minna väga kiireks. Ent ränka tööd märgatakse. Pühendumise eest tasutakse. Meeskonnana töötades saame kõigega hakkama. Ehk, kui Sulle sobib töötamine kiires rütmis ja tahad aidata inimestel finantsvabadust saavutada, on Bondora Sinu jaoks õige koht.

3. Kihvtid kolleegid, kes on nagu perekond

Oleme üks meeskond. Alati. Hoiame teineteist ja töötame ettevõtte eesmärkide suunas ühiselt. Meie inimesed on sõbralikud, abivalmid ja intelligentsed. Meile meeldib reedeti koos aega veeta, korraldada meeskonnaüritusi ja omavahelistes suhetes hoolime siiralt ja austame teineteist.

"Üks meeskond" on Bondora peamistest väärtustest.
“Üks meeskond” on Bondora peamistest väärtustest.

4. 100% kaugtöö poolt

Kõik Bondora superkangelased saavad teha kaugtööd. Teame, et nad annavad endast parima, ükskõik, kus nad ka poleks. Olgu see kontor, kodu või mererand Vahemere ääres. (Tegelikult on meie kontorid väga ilusad ja lõuna tasuta, nii et küllap näeme Sind vahetevahel ka kohapeal 😉)

5. Koerasõbralik kontor

Kas Sul on ka kodus üks Rõõmu Tegevjuht? Võta ta tööle kaasa! Kuigi oleme märganud, et koerad kontoris mõjuvad töötulemustele veidi pärssivalt, kaasneb nendega alati 100% tõus õnnelikkuses.

Tööta kodus või võta koer tööle kaasa!
Tööta kodus või võta koer tööle kaasa!

6. Rohkem puhkusepäevi

Tööta rohkem, mängi veel rohkem. Omada aega lõdvestumiseks, laadimiseks ja oma asjade tegemiseks, on ülioluline Sinu tervise, rõõmu ja rahulolu jaoks. Sellepärast annamegi oma superkangelastele lisapuhkusepäevi!

7. See võib olla Sinu unistuste töö

Kui tahad võtta osa millestki erakordsest ja töötada kohas, kus Sind väärtustatakse, pakutakse väljakutseid ja kus saad aidata kaasa maailma muutmisele, külasta lehekülge bondora.group/careers/

Sinu unistuste töö võib oodata just Sind.

***

Vaata meie töötajate ausaid tagasisidesid Glassdoor keskkonnas ja tutvu veelgi rohkemate põhjustega, miks peaksid tahtma Bondoras töötada.