Augustikuu enim küsitud küsimused – vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi Bondora investorsuhete tiimist. Tahame oma investoritele pakkuda parimat klienditeenindust ning vastata kõigile teie küsimustele. Siin on seekordsed enimküsitud küsimused. Vaatame lähemalt!

Kairi - Bondora
Kairi on töötanud Bondoras alates 2013. aastast. Ta alustas assistendina, ent on aja jooksul töötanud erinevates Bondora osakondades ja juhib nüüd investorsuhete meeskonda.

1. Konto: “Mu sünnikuupäev on andmetes vale. Kuidas seda parandada saan?”

Kui Sinu sünnikuupäev on meie andmetes vale, võib asi olla selles, et Sa pole seda veel lisanud ning näed vaikimisi seatud kuupäeva. Sünnikuupäeva lisamiseks vii lõpule isikutuvastus. Protsessi käigus kontrollitakse Sinu infot ning kinnitatakse ID-kaardi või passi abil.

Saad seda teha, kui logid sisse oma kontole ning valid peamenüüst Konto kinnitamine. Järgi nõutud samme ja vii protseduur lõpule. Kui oled oma konto kinnitanud, uuendatakse Sinu sünnikuupäeva andmed.

Logi sisse siin

2. Finants: “Kust näen Bondora 2019. aasta finantsaruannet?”

Avaldasime 2019. aasta majandusaruande juulis ning see on täies mahus kättesaadav siin. Meil on hea meel teatada, et Bondora teenis 2019. aastal 2,3 miljonit eurot netokasumit, mis on 2184% rohkem kui aasta varem. Ka müügitulu kasvas 96% ning oli 20,3 miljonit eurot. “See oli võimalik tänu edusammudele tootearenduses ja turundustegevuses,” ütles Pärtel Tomberg, Bondora asutaja ja tegevjuht.

Loe Pärtel Tombergi avaldust 2019. aasta finantstulemuste kohta siit.

3. Maksed: “Kuidas on kõige parem kontole raha lisada?”

Kui tahad investeeringu kasvatamiseks oma kontole raha lisada, siis on kõige lihtsam, turvalisem ja kiirem teha seda SEPA-maksega.

SEPA-maksed on lihtsad, kiired ja turvalised
SEPA-maksed on lihtsad, kiired ja turvalised.

SEPA-maksed on väga lihtsad ja raha jõuab Sinu kontole vaid 10 sekundiga või isegi kiiremini. Seda ööpäevaringselt iga päev. Samuti kasutatakse SEPA-makse puhul turvalisuse tagamiseks kahe-etapilist isikutuvastust – nii võid kindel olla, et Su raha on kaitstud. Uute Bondora kasutajate jaoks on SEPA-makse ka pangakonto kinnitamise viis, mis on vajalik Bondora konto lõplikuks seadistamiseks.

On ka teisi maksevõimalusi, nagu näiteks TransferWise ja Trustly. Kõige rohkem soovitame siiski SEPA-makset.

4. Väljamaksed: “Mis on Rahakott?”

Rahakott on uus funktsioon, mis teeb Sinu investeerimiskogemuse Bondoras veelgi paremaks. See lihtsustab raha välja võtmist Go & Grow’ kontolt. Klõpsa oma Go & Grow’ kontol triibulist ikooni ja vali Ülekanne Rahakotti ning kinnita summa, mida soovid Go & Grow’st välja maksta. Pea meeles, et kanne Go & Grow’ kontolt Rahakotti maksab 1 €.

Bondora wallet EE
Rahakott on veel väga uus ning Sinu juhtpaneelile alles jõudmas!

Kui kontole sisse logid, näitab Rahakott Sulle kogu väljamakseks saadavalolevat raha. Võid selle summa ka reinvesteerida. Valik on Sinu.

Muudatused ei ole veel jõustunud, kuid tulevad pea!

Vaata videot ja saad Rahakoti kohta rohkem teada.

5. Investeerimine: Mis on järelturg?

Järelturg on koht, kus investorid saavad osta ja müüa laenuosakuid. See on nagu laenude teise ringi müügikoht :)

Kui kasutad vaid Go & Grow’d, pole Sul vaja käsitsi ostmise ja müümise peale järelturul mõelda. Kui aga investeerid Portfellihalduri, Portfolio Pro või API kaudu, saad järelturul laenudega kaubelda. Kui soovid müüa oma portfellis olevaid laene või osta laene teistelt kasutajatelt, on järelturg selleks õige koht.

Pea meeles: käsitsi investeerimine järelturul on kõrge riskiga investeerimisstrateegia, mis tihti annab madalamat tootlust (ja võib tekitada kahju).

Kui tahad lähemalt teada, saad veebilehelt selle kohta rohkem lugeda.

Ongi selleks kuuks kõik! Kui Sul on lisaküsimusi, pöördu Abikeskuse lehele, kust leiad vastused kõigile Bondoraga seotud küsimustele. Jälgi meid ka Instagramis, kust leiad palju nippe, uudiseid ja muud. Järgmise korrani!