Augustis investeeriti üle 5 miljoni euro – loe lähemalt meie blogist!

Statistika ja andmed

Tere tulemast lugema meie igakuist blogipostitust rahastusstatistikast. Kirjutame kõige populaarsematest investeerimismeetoditest, mida kliendid augustis kasutasid ning näitame, mis on võrreldes eelmise kuuga muutunud.

Investeerimise kogusumma oli augustis 5 282 035 eurot, ehk -2,6% (139 000 €) võrreldes eelnenud kuuga.

funding-stats-august-2018-et

funding-stats-july-2018-et

Nagu eelmiselgi kuul langes Portfellihalduri populaarsus ja tõusis Portfolio Pro osakaal. Portfolio Pro 28% on vaid natukene väiksem kui Porfellihalduri 32%, mis on aga märkimisväärselt vähem kui viimase 64% osakaal märtsis.

Go & Grow on oma 39% ja kahe miljoni euroga endiselt esikohal, kuigi 3% väiksem kui juulis. Go & Grow sai kõigile uutele ja olemasolevatele investoritele kättesaadavaks juuni algul.

API kaudu tehtud investeeringute protsent vähenes 0,35%-le (graafikus näidatud vaid täisarvud) – kuna tegemist on tehniliselt nõudlikuma investeerimisvõimalusega, ei muutu selle osakaal võrreldes teiste investeerimisteenustega kuude lõikes oluliselt.

Järgmises blogipostituses räägime sellest, kuhu kõige rohkem investeeritakse, vaadeldes erinevaid riike, riskireitinguid ja laenupikkusi.

* * *

Kui Sul on endiselt veidi arusaamatuks jäänud erinevate invetseerimismeetodite erinevused, siis loe siit lähemalt:

Go & Grow – Go & Grow on uskumatult lihtne ja automatiseeritud kasvukonto, millega teenid oma investeeringult 6,75%* aastas ning võid raha võtta välja Sulle sobival ajal. Sobib inimestele, kes soovivad investeerida lihtsasti ja madala riskiga ning seejuures oleks tootlus prognoositav. Hetkel ei ole Go & Grow kasvukonto kõikidele investoritele kättsaadav, kuid on seda üsna peagi. Go & Grow’st saad lähemalt lugeda siit.

Portfellihaldur –vali lihtsalt sobiv strateegia ülikonservatiivsest kuni oportunistlikuni, tee sissemakse ja ongi valmis. Edaspidi ei pea Sa ise midagi haldama, sest Portfellihaldur teeb kõik Sinu eest. Kui soovid jätta oma kontole kindla rahasumma, mida edasi ei investeerita, ava Seadistused ja liiguta Rahavaru nupp soovitud summa peale. Lihtne!

portfolio-manager-strategy

Portfolio Pro – omad suuremat kontrolli. Vali riskireitingud, millesse soovid investeerida (vahemikus AA – HR), vali riigid, eelistatud laenupikkused ja ongi valmis. Soovi korral saad lisada veel mõningaid reegleid, näiteks laenule rakendatud intressimäära vahemik ja ka pakkumise suurus. Seejärel anname Sulle oodatava tootlusvahemiku koos jaotusega, mida võid oodata oma valitud kriteeriumite põhjal.

portfolio-pro-filter

Nende kahe toote täpsemat võrdlust saad vaadata videost.

API – rakenda oma programmeerimisoskust, kui soovid kasutada Bondora platvormi võimalusi ilma meie veebiliideseta. API annab Sulle võimaluse teha pakkumisi konkreetsetele laenudele, kasutades erinevaid valikuid nagu laenuvõtja sissetulek, riik, laenustaatus ja palju muud, mis sobituvad Sinu investeerimisstrateegiaga.

Mis on Sinu lemmikmeetod? Anna meile sellest teada kommentaarides.

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu risk statement vajadusel konsulteeri spetsialistiga.