Augustis investeeriti 14,5 miljonit eurot

Statistika ja andmed

Kuigi Bondora investeeringute kogusumma langes veidi võrreldes rekordkuu juuliga, oli see ikka endisest kõrgem. Kokku investeeriti augustis 14 511 475 euro eest, mis on 5,2% vähem kui juulis. API-investeeringute kogusumma tõusis ja oli 125 696 eurot, Portfellihalduri, Portfolio Pro ja Go & Grow’ investeeringud vähenesid veidi. 

Investment by product Aug-2019

Kurss on kindel

Investeeringute osakaalud erinevate toodete vahel ei muutunud oluliselt. Go & Grow’ osakaal tõusis 1% ja oli 72%, Portfolio Pro langes 1% ja oli 16%. Nii API (1%) kui ka Portfellihalduri (11%) osakaal jäi võrreldes juuliga samaks.

Investment-by-product-Aug-2019-chart
Investment-by-product-chart-July-2019

Investeeringute summa endiselt kõrge

5,2% langus investeeringute kogusummas ei ole nii oluline, kui fakt, et number ulatub endiselt üle 10 000 000 euro. See kinnitab investorite rahulolu Bondora platvormiga ning uute investorite soovi rohkem õppida ühisrahastuses investeerimise kohta ja katsetada erinevaid Bondora investeerimistooteid.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.