Augustis investoritelt saadud küsimuste top 5 – vastab Kairi

Bondora uudised

Kairi tuli Bondorasse tööle pea viis aastat tagasi, kui firmas oli tööl vähem kui kümme inimest. Kairi alustas assistendina ning on töötanud mitmes Bondora osakonnas – selle tulemusel tunneb ta firmat läbi ja lõhki. Praegu juhib ta meie investorsuhete meeskonda. Üheskoos aitavad nad lahendada investoritel tekkinud küsimusi.

Bondora Kairi

Järgnevalt top 5 küsimustest, millele tuli Kairil ja tiimil augustis vastata.

1. Ma proovin teha väljamakset oma pangakontole, kuid see võimalus on hall/pole saadaval. Miks see nii on?

Nii võib juhtuda, kui Sa lisasid Bondora kontole raha krediitkaardiga. Sel juhul tuleb väljamakset tehes kasutada sama meetodit nagu raha sissemaksel ning samas summas, mis esialgu kaardilt debiteeriti. See on standardtoiming enamike finantsasutuste ja krediitkaardimaksete puhul.

Pärast seda, kui kogu summa on kaardile tagasi kantud, muutub pangaülekande valik (SEPA) Sinu kontol aktiivseks ning seejärel saad teha ülekandeid oma pangakontole.

2. Ma kasutan ühte teenust investeerimiseks, kas ma saan selle mõne teise vastu vahetada?

Muidugi! Sa saad hõlpsalt ja igal ajal vahetada ühe teenuse teise vastu – või kasutada neid soovi korral samal ajal. Kui Sa ei näe peamenüüs ühtegi meie teist teenust, siis vaata üle oma sätted. Lihtsalt logi uuesti sisse, klõpsa üleval paremas nurgas oma nimel ning vali “Menüüvalikud”. Sealt saad kohandada oma kontot ning lisada Portfellihalduri, Portfolio Pro ja Go & Grow oma peamenüüle.

Bondora-product-settings

3. Kuidas ma saan Go & Grow kontolt raha välja võtta?

Sa saad oma Go & Grow konto hõlpsalt likvideerida. Esiteks klõpsa oma Go & Grow kontol seadistuste ikoonile ning vali “Väljamakse”, seejärel sisesta summa ning kinnita. Raha kantakse tagasi Sinu peamisele Bondora kontole.

Nüüd saad Sa teha ülekande oma pangakontole või kui Sa oled aktiveerinud Portfellihalduri/Portfolio Pro, siis hakkavad need Su raha kohe uuesti investeerima.

4. Kas ma saan Bondoras investeerida ettevõttena?

Loomulikult – ettevõtted on teretulnud Bondoras investeerima. Alustamiseks loo eraisikuna tavaline Bondora konto ning kinnita see, laadides üles oma isikutuvastusandmed ning registreerides oma isikliku pangakonto.

Järgmisena tuleb saata aadressile [email protected] meil, kuhu tuleb kirjutada firma andmed (täpsem info allpool) ning meie hoolitseme juba kõige muu eest. Seejärel saate oma isikliku konto kaudu ligipääsu uhiuuele firma kontole. Lisainfot selle teema kohta leiad siit.

5. Peatasin automaatse reinvesteerimise, kuid tundub, et minu raha investeeritakse jätkuvalt – miks?

Kui Sa oled peatanud Portfellihalduri või Portfolio Pro, siis ei tehta enam uusi investeeringuid.

Kui Sinu raha jätkuvalt investeeritakse, siis palun kontrolli, kas mõni toode on endiselt aktiivne (nt teine portfell Portfolio Pro-s, Portfellihaldur või mõne kolmanda osapoole rakendus, mis kasutab meie APIt või kui Sa oled aktiveerinud Go & Grow’ automaatsed maksed).