Bondora aitas paljudel investoritel augustis riske hajutada

Statistika ja andmed

Juulis tõusis Go & Grow’ osakaal, tundub aga, et uus toode on investorite südameid võitmas. Võrrelde teiste toodetega, mille kaudu investeeriti augustis vähem, oli Portfellihaldur ainus, mille investeeringud kasvasid. Kokku investeeriti augustis 2 763 081 €, mis on võrreldes juuliga 9% vähem. Rohkem investoreid valis augustis Portfellihalduri, mis aitab lihtsasti investeerida ja hajutada.

Portfellihalduri populaarsus tõusis augustis.
Portfellihalduri populaarsus tõusis augustis.

Pärast 5,2% kasvu juulis, tõusis Portfellihaldur augustis veel 4,3% ning oli kuu lemmiktoode. Portfolio Pro liikus vastupidises suunas ja investeeringute kogusumma 889 079 € oli 9% väiksem ja eeskuju järgisid ka Go & Grow (792 984 € ehk -17,4%) ja API (94 622 ehk -38,5%). See langus aga pole sugugi suur üllatus, sest kõik kolm toodet tegid juulis läbi tugeva tõusu ning on pärast suurt kasvuspuirti stabiliseerumas.

Investeerimine erinevates toodetes, august
Investeerimine erinevates toodetes, august

Allolev diagramm näitab erinevate toodete osakaalu sel kuul. Jaotus kolme populaarsema toote vahel on peaaegu võrdne. Go & Grow osakaal on pisut väiksem kui möödunud kuul ja talle kuulub 29%, Portfellihaldur on saanud kõige populaarsemaks ning talle kuulub 36%. Samuti oli Portfellihalduri kasv kuust kuusse kõige suurem, seega olid viimased 31 päeva selle toote fännidele väga head!

	Portfellihaldur asus augustis juhipositsioonile.
Portfellihaldur asus augustis juhipositsioonile.
Juulis oli jaotumine kolme populaarsema toote vahel peaaegu võrdne.
Juulis oli jaotumine kolme populaarsema toote vahel peaaegu võrdne.

Jätkusuutlikkus on siht

Hetkel keskendub Bondora jätkusuutlikkusele ega püüa eksponentsiaalseid kasvunumbreid. Teatame hea meelega, et Go & Grow’ kuni 6,75%* aastatootlus on endiselt meie lipulaev. Oleme kindlad, et see jääb nii ka tulevikus.

Loe lähemalt Go & Grow’ ja teiste Bondora toodete kohta siit.

Go & Grow aitab investoritel oma unistused ellu viia

Investeerimises usume lihtsusesse. Ning Go & Grow’st on vaid mõned investeerimisvõimalused lihtsamad.

Investeerimisega alustamiseks pead vaid panema kokku mittesiduva investeerimisplaani (mida saab alati muuta), lisama kontole raha ja ongi tehtud! Tootlus aastas on kuni 6,75%*% ja kõike teeb Sinu eest Bondora. Sa ei pea iga päev oma konto haldamisega tegelema. Ja muidugi, on see kõik tasuta 😉 Suurepärane, kas pole?

Vali kontole nimi, tee investeerimisplaan ja ongi korras!
Vali kontole nimi, tee investeerimisplaan ja ongi korras!

Unistuste finantstulevik on Go & Grow’ga lihtsam kui kunagi varem. Go & Grow sobib igat tüüpi investoritele ja aitab inveteerida enesekindlalt!

Tahad kohe investeerima hakata? Loe Go & Grow kohta lähemalt siit.