Bondora äpp? Loe lähemalt ühisrahastuse blogist

Bondora uudised

Uuenduste soovitamine

Möödunud kuul  rääkisime uuest tööriistast, mille abil investorid saavad Bondorale uuendusettepanekuid teha ja riketest teatada. Ettepanekud on seal nähtavad ka teistele investoritele, kes saavad neile oma poolehoidu avaldada.

Bondora feature request

Mida soovitada? Mida iganes! Pole tähtis, kui ajast ees Su ettepanek tundub olevat, tahame seda ikkagi kuulda. Enamgi veel, teised investorid saavad Sind toetada, kui ka neile see mõte meeldib. Iga kuu lõpus pöörame edetabeli tipus olevatele soovitustele erilist tähelepanu.

Sealsamas anname Sulle ka teada, millises etapis Su soovitus on, kas ülevaatamisel, jõustamisel või tagasi lükatud. Ära unusta, et sama tööriista kaudu võid meile ka mis tahes tehnilistest häiretest teatada.

Esialgu vaid mõnedele investoritele avalikuks tehtud tööriist on juba osutunud väga populaarseks. Siin on mõned seal tehtud ettepanekud:

Feature request tool

Silmatorkavalt populaarne on loomulikult Bondora või Go&Grow’ äpp. Kas see oleks ka Sulle kasulik? Anna meile sellest kommentaarides teada.

Oktoobris, pärast seda, kui oleme esialgse tagasiside põhjal sisse viinud mõned parandused, saab tööriist kättesaadavaks kõigile investoritele.  Sooviksime muidugi kõik teie ettepanekud vastu võtta, kuid peame siiski tegema valiku arvestades seda, millised neist teenivad suurimat hulka investoreid, nii et mõtle hoolega!

Järelturu uuendus

Reedel, 14. septembril, uuendasime Järelturu seadeid kodulehel. Seda selleks, et kaitsta veelgi rohkem neid investoreid, kes on mõnikord tehingutega järelturul oma portfelli kahjustanud, näiteks müünud olemasolevaid laene suure allahindlusega või ostnud võlas olevaid laene suure juurdehindlusega. Meie jaoks on ülimalt tähtis investoreid selliste olukordade eest kaitsta.

Bondora 24 keeles

Bondora kommunikatsiooni- ja lokaliseerimismeeskond töötab ühisrahastuportaali tõlkimise kallal 24 Euroopa keelde. See loob ligipääsu paljudele inimestele traditsiooniliselt kättesaamatule rahalisele sõltumatusele kõikjal Euroopas.