Bondora juuli uudised

Bondora uudised

Üks Bondora põhiväärtustest on mitte kunagi liiga rahulolev olla. Just sellepärast täiustamegi pidevalt tooteid ja teenuseid ning püüame investeerimist Sinu jaoks veelgi lihtsamaks teha. Siin on väike ülevaade selle kuu põnevamatest uudistest.

Investeeringu kasvatamine lihtsam kui kunagi varem

Suurem investeering on vaid ühe klõpsu kaugusel! Tahad Go & Grow’ kontole sissemaket teha? See on väga lihtne. Tegime just Sissemakse lehe hulga lihtsamaks ja kiiremaks, nii et sissemakset teha on nüüd veelgi kergem.

Turvalised SEPA-maksed toimivad vaid ühe lihtsa liigutusega. Logi oma kontole sisse, klõpsa Sissemakse nuppu ning leiadki andmed mugava ja kiire SEPA-makse tegemiseks.

SEPA-maksed on vaieldamatult kõige lihtsamad, turvalisemad ja kiiremad. Lisa oma investeeringule väärtust uuel ja lihtsamal Sissemakse lehel.

Tee sissemakse kohe

Sissemakse - Bondora

Bondora tegevjuht vastas teie küsimustele

Bondora lindistas kolmanda küsimuste-vastuste otse-eeter YouTube’is ja Facebookis. Pärtel Tomberg, Bondora tegevjuht, rääkis 2019. aasta finantstulemustest ning vastas investorite saadetud küsimustele. Kui sattusid seda nägema, oled häid uudiseid juba kuulnud.

Kas Sul jäi nägemata või soovid uuesti vaadata?

Kui tahad 2019. aasta finantstulemuste kohta veelgi rohkem teada, saad alla laadida aruanded või lugeda blogipostitust siit.

Valgus, kaamera, võte!

Möödunud kuul avaldasime väikese eelvaate meie remonditud kontorist ja värskelt filmitud videotuur on peagi valmis vaatamiseks. Usu meid, see saab olema vägev! Saad näha, mis tunne on töötada Bondoras ning näitame ka, miks meie kontor nii lahe on.

Ei jõua videot ära oodata? Vaata, kuidas Bondora superstaar Temmy etteasteks valmistub:

Bondora office

Liitu meie YouTube’i kanaliga – nii ei jää Sul tulevikus ükski otse-eeter ega video vahele!

Sul on küsimus? Meil on vastus:

Tahame olla parimad kõiges, mida teeme. Klienditeenindus ei ole erand. Selleks, et Sina leiaksid alati oma küsimusele õige vastuse, töötame hetkel KKK lehe kallal, kus tehisintellekt aitab Sul oma küsimusele vastuse leida kiiremini kui kunagi varem.

Bondora FAQ

Kujuta ette – oled puhkusel troopilisel saarel (rahaga, mille teenisid oma Go & Grow’ investeeringust, loomulikult). Tahad oma kontole sissemakset teha, kuid ei tea, kas saad seda teha ka riigist väljaspool Euroopat. Appi tuleb KKK leht.

Mine KKK lehele, trüki küsimus sisse ja korras! Vastus Sinu küsimusele ilmub ekraanile ja ongi lahendus leitud.

Teame, et Sulle meeldib ise oma küsimustele vastuseid leida, kuid ka meie klienditugi on alati vajadusel olemas.

Uus KKK leht aitab Sul oma Bondora kontot täiel määral nautida. Peagi on see valmis!

Need olidki juuli tähtsamad uudised. Jälgi meid Instagramis ja ole alati Bondora eluga kursis.