“Bondora on nagu hea tantsupartner” – Bondora kangelased, Tim Senger

Bondora uudised

Tim Senger on südames kunstnik. Ta armastab tantsimist ja piltide tegemist ning pani aluse lausa ka amatöörfotograafi ärile, et teenida raha tegevusega, mida armastab. Kuid Timil on ka analüütiline pool, mida harib FHDW Hannoveri ülikoolis, kus õpib kindlustus- ja finantsteenuseid. Siin veedab Tim osa ajast klassiruumis ja teise osa tööl maailma suuruselt kolmandas kindlustusettevõttes Hannover Rück SE. Kõik see on pannud Timi huvi tundma investeerimise vastu.

Väärt klient

Finantsvaldkond on Timi köitnud terve elu. “Investeerimine on mind alati huvitanud ja muidugi peegeldab seda ka mu erialavalik,” räägib ta. Seega pole investeerimistooted ja -teenused talle võõrad.

Pole siis ka eriline üllatus, et Tim Bondoras endale sobiva investeerimistoote leidis. “Avastasin Bondora hea juhuse kaudu kolm aastat tagasi ühest blogist.”

Edasi nägi Tim kiiresti, kuidas teda Bondoras hinnatakse ning see tegi ta kliendina rahulolevaks. “Mul on Bondora klienditoega head kogemused olnud ning hindan ka nende läbipaistvust.”

Nagu hea tantsupartner

Finantstudengina teab Tim heade partnerite olulisust, kui asi puudutab raha. Ta otsib partnereid, kes aitaks tal saavutada tema finantseesmärgid ja just selle on ta Bondoras leidnud. “Minust sai Bondora investor umbes kolm aastat tagasi ja mulle meeldib, kui lihtne on ühisrahastuslaenudesse investeerida, samuti Bondora riski ja tootluse suhe.”

Investeeri kohe

Timi silmis on Bondora täiuslik investeerimispartner. “Minu jaoks on Bondora nagu hea tantsupartner. Võid tema järgmist sammu alati usaldada.”

“Minu jaoks on Bondora nagu hea tantsupartner. Võid nende järgmist sammu alati usaldada.”

Kas soovid samuti Bondora kangelaste sarjas osaleda? Kirjuta meile [email protected]