Bondora otsib tarkvarainseneri

Bondora uudised

Kas otsid uut ja põnevat karjäärivõimalust? Siis oled õiges kohas. Bondora otsib silmapaistvaid tarkvaraarendajaid, kellega oma praegused ja tulevased tooted uutesse kõrgustesse viia. Kui Sul paneb silmad särama mõte ühinemisest hüppelises kasvufaasis ettevõttega, mis aitab inimestel paremat finantstulevikku luua, siis loe edasi:

Bondora otsib tarkvarainsenere
Bondora otsib tarkvarainsenere

Meie ideaalne tarkvarainsener on:

  • Positiivse suhtumisega meeskonnamängija
  • Kogenud tarkvarakeeltes, nagu C#, .NET, .NET Core, Docker, ASP.NET, JavaScript/jQuery, React
  • Kiire õppija, kes soovib areneda
  • Hea suhtleja ka inglise keeles nii kirjas kui kõnes
  • Oskuslik ajaplaneerija ja hea tööeetikaga.

Sinu tööülesanded lühidalt:

Sinu töö oleks ühe Eesti parima insenerimeeskonna liikmena luua ja täiustada tooteid, mida kasutavad sajad tuhanded kliendid üle maailma. Back-endis oleksid Sinu töövahendid C#, .NET, .NET Core ja Docker ning front-endis ASP.NET, JavaScript/jQuery ja React.

Loe täielikku töökirjeldust siit: https://www.bondora.group/careers/software-engineer 

Mis teistele tarkvarainseneridele Bondoras töötades meeldib:

Julia Kolotova – tarkvarainsener: “Mulle meeldib selle töö ootamatus – kunagi ei tea, mis probleem järgmisena tekib. Iga päev on väljakutse😊.”

Nikita Uans – tarkvarainsener: “Mulle meeldib, et Bondora kasvab, kuid on siiski piisavalt väike, et võtta arvesse sinu arvamusi ja ettepanekuid ning sa saad ettevõtte tööd mõjutada. Proovime pidevalt oma tooteid paremaks teha, seame suuri eesmärke ja rakendame nende saavutamiseks erinevaid lahendusi – see aitab sul insenerina areneda. Muidugi on meil ka palju vanemat koodi, aga uuendame seda ja liigume tuleviku tehnika suunas, mis põhineb mikroteenuste arhitektuuril.

P.S. Toode on hea, kolleegid on head, hüved on head, kontoriüritused on head, palk on hea. Mis põhjust liitumiseks veel otsida? 😉”

Janek Kossinski – tarkvarainsener: “Mulle meeldib Bondoras töötada, sest mul on siin vabadus keskenduda samal ajal ka õpingutele – saan valida, kus töötan ja millal.

Bondora hüved on kõrgem klass:

Bondoras on oluline töö ja eraelu tasakaal. Võid arvestada helde puhkusepäevade hulgaga, kontoris pakutava lõunaga, paindlike töötundide, lõbusate tiimiürituste ja turu parima palgaga. Samuti meeldivad meile lemmikloomad ja need võib kontorisse alati kaasa võtta.

Bondoras laiendad oma silmaringi ning paned aluse millelegi tähendusrikkale. Kui see väljakutse pakub Sulle huvi ning oled valmis seda vastu võtma, ootame Sind endi sekka. Kandideeri juba täna!

Kandideeri kohe: https://www.bondora.group/careers/software-engineer