✨Bondora saab 15!

Bondora uudised

Meil on suur rõõm seda juubelihõngulist uudist Sinuga jagada 🥳 Jah, Bondora saab tõepoolest juba 15-aastaseks ja me oleme siiralt tänulikud igale kliendile, kes on aastate jooksul Bondoraga investeerinud. Meil on suur rõõm, et ka Sina võtad oma finantstuleviku kindlustamist tõsiselt ja töötad selle nimel koos Bondoraga. Meie oleme igal juhul väga rahul, kuidas viimased 15 aastat meil kõigil läinud on!

Küllap ei tule see üllatusena, et aastate jooksul on märkimisväärseid saavutusi kogunenud rohkem, kui sõrmedel üles jõuaks lugeda. Siiski püüdsime välja noppida need suurimad verstapostid ja soovime neid nüüd ka Sinuga jagada. Viie säravaima hetke sekka valisime järgnevad saavutused:

Aitäh Sulle nende 15 imelise aasta eest!
Aitäh Sulle nende 15 imelise aasta eest!

2008 – Bondora saab alguse!

Eks me kõik peame kuskilt ju alustama… Ja meie lükkasime oma unistusele hoo sisse Eesti pealinnast Tallinnast.

2011 – Esimene suurem investeerimissaavutus

Üheks esimeseks kõige tähtsamaks saavutuseks oli kindlasti päev, kui Bondora kaudu tehtud investeeringute summa ületas 1 miljoni euro piiri.

2014 – Meist sai ametlikult Bondora

Võimalik, et see tuleb Sulle uudisena, kuid tõepoolest oli algusaastatel meie nimeks hoopiski Sõbralaen ja hiljem ka isePankur, enne kui otsustasime 2014. aastal Bondora nime all jätkata.

2018 – Sündis Go & Grow

Kusjuures sel hetkel ei olnud meil veel aimugi, milliseks superstaariks Go & Grow järgnevate aastate jooksul kujuneb.

2023 – Võimas hetkeseis

Tänasel päeval tegutseb Bondora platvormil üle 217 000 investori, kes on kokku investeerinud üle 750 miljoni euro ja teeninud üle 93 miljoni euro tulu.

✨BOONUSFAKTID✨

Siin on veel mõned meie märkimisväärsed numbrid ja saavutused:

Soovime meile kõigile edukat koostöö jätku ja pingutame koos edaspidi veelgi pühendunumalt selle nimel, et kõik Sinu finantseesmärgid saaksid täidetud!