Sulle on kiri! 📩 Bondora e-mailiturunduse spetsialist Özgün Akay on meie oma postkasti-Superman!

Bondora uudised

Tutvu Bondora superstaaride blogiseerias Bondora töötajatega, kes teevad Bondorast parima investeerimisplatvormi Euroopas! Näitame, kui kirglikult nad oma tööd teevad, räägime, millised on nende isiklikud investeerimiskogemused ja jagame nende kohta lõbusaid lugusid. Loe lähemalt, mis käivitab meie kolmandat superstaari, kuidas kasutab ta andmeid valdkonna parimate e-mailikampaaniate loomiseks ja mis on tema krüptoniit:

Bondora superstaarid, 3. osa – Özgün Akay

👨‍💼Bondoras alates: 2018

💻Amet: E-mailiturunduse spetsialist

🚀Osakond: Outreach turundus

Seda, kui väga ta andmete lahkamist armastab, on kaugele näha. 🤓

Koodi kirjutamine, e-mailid ja andmed, andmed, andmed

Viimased kuus aastat on Özgün Akay kirjutanud e-mailidele koodi ning kujundanud tuhandeid kampaaniaid erinevate e-mailiteenuste pakkujatega. 2018. aasta oktoobris kolis ta Istanbulist Tallinna ning temast sai Bondora e-mailiturunduse superstaar. 🎉

Sellest ajast peale on ta toetanud turunduse teavitustegevust andmepõhiste, dünaamiliste ja täpselt sihitud turunduskampaaniate välja töötamisel. Tavalisel tööpäeval tegelebki ta valdkonna parimate e-mailikampaaniate loomise ning sellega, et need parimal moel meie klientideni jõuaks. Väljapaistvate tulemuste saavutamiseks kasutab ta eesmärkidest lähtuvat planeerimist ja digimaailma parimaid praktikaid, tuvastab riske ning rakendab kliendisuhtluses ja kaasamise strateegias õpitut. Maakeeli? Ta on Bondora e-mailiturunduse Superman ja seetõttu me teda armastamegi.

„E-mailide loomine ja arendamine on vanakool. Kõik teised veebipõhised lahendused arenevad väga kiiresti, kuid e-mailide maailmas valitsevad endiselt 1990. aastate standardid. Nendele koodi kirjutamine ajab enamiku arendajaid nutma. Õnneks saan mina seista selle eest, et Bondoras ei peaks keegi sellepärast ühtegi pisarat poetama.“

Hingeloom: fööniks. Iidsete tsvilisatsioonide arvates on fööniksi sulgedel tervendav toime. Ta oskab hästi raskustega toime tulla, näeb tulevikku ning teab universumi saladusi. Ja kahtlemata on ta väga majesteetlik lind. 🐦

Lisaks arendajate elu lihtamaks tegemisele innustab Özgüni ka see, kui kliendid saavad oma unistused täita tänu Bondorale. „Kõige parem osa minu tööst on näha meie klientide suhteliselt lühikese aja jooksul toimuvat jõukuse kasvu. Olgu nende unistus perega rohkem aega veeta, rahaline vabadus või koguda pärandust lastele, aitan suurima hea meelega neil seda saavutada.“

📚 Özgüni raamatusoovitus:

„Kuradile! Suva olemise peen kunst: ebaintuitiivne lähenemine paremini elamiseks“, Mark Manson. Pealkiri ütleb kõik!

Rääkides pärandusest … räägime investeerimisest

Özgün alustas investeerimist 2015. aastal, kuid nüüd kaupleb rohkem, kui säästab. Nagu paljud inimesed, tõstis ka tema esikohale investeeringud endasse, mitte rahasse või kinnisvarasse. Ta uskus, et nii saavutab kiiremini endale vajaliku rikkuse.

Tema investeerimisportfell:
Özgün kaupleb krüptorahadega alates 2015. aastast. Kuid ta ei soovitaks algajaile krüptoinvesteeringuid, eriti, kui neil on raske oma emotsioone kontrollida, nad ei oska veel riske võtta ega tea, kuidas kauplemist planeerida.

Riskist hoiduvatele investoritele soovitab ta Go & Grow’d:

„Kui ujud parema meelega madalas vees ja hoiad haidest eemale, siis investeerioma raha Bondora Go & Grow’s ja naudi rahus igapäevast tootlust.”

Targad sõnad: „Ole kannatlik, investeeri järjekindlalt ja otsi uusi võimalusi.“

Millised on Sinu tuleviku investeerimisplaanid?

„Praegu ei ole investorite jaoks lihtsaimad ajad. Jätkan kindlasti kauplemist, kuid kavatsen osta ka kvaliteetseid aktsiaid ning neist pikalt kinni hoida.

Ja kindlasti püüan järgida iseenda nõuannet: „Leia tee, või käi see tee ise sisse.“

Isiklikumas plaanis

Ananass pitsa peal?

Mitte mingil juhul!

Mis on Sinu lemmiktoit?

Kuulsad Türgi kebabid nimega Beyti.

Millist toitu keeldud söömast?

Okrat. See ongi minu krüptoniit 😆

Nüüd tead meie e-mailiturunduse spetsialisti kohta pisut rohkem. Palju õnne ka teise tööaasta täitumisel, Özgün!

Tuleval kuul tutvustame aga neljandat Bondora superstaari. ⭐️

Artiklis kajastatud ideed ja arvamused on isiklikud ega peegleda Bondora ametlikke seisukohti.