Bondora toetab Ukrainat – kiri meie tegevjuhilt

Bondora uudised

Uudis Venemaa sissetungist Ukrainasse on šokeerinud kogu maailma. Oleme mõtetes kõigiga, keda see puudutab ja tahame aidata nii palju, kui saame. Ukraina ja tema inimeste aitamine on meie kõigi kohus.

Tuletan meelde, et väljastame laene Eestis, Soomes ja Hispaanias, seega ei mõjuta praegune kriis Bondorat otseselt. Meil ei ole mingit äritegevust Venemaal ega Valgevenes. Teenindame jätkuvalt kõiki kliente ja Sina saad oma finantstuleviku kujundamist jätkata.

Mida seni oleme teinud

Annetasime raha mittetulundusühingule Mondo, mis korraldab ja jagab humanitaarabi kõigile, kes seda Ukrainas vajavad ning püüame jooksvalt toetada ka muid valdkondi, kus kiiret abi vajatakse. Samuti pakume tuge oma töötajatele, kelle perekondi olukord mõjutab, sealjuures abi ümberasumisel. Julgustame kõiki kliente, kellel võimalik, oma abi igal võimalikul moel pakkuma.

Kuidas jätkame

Hoiame olukorral silma peal ning tegutseme klientide huvides. Bondora järgib kõiki regulatsioone, aga ka võimalikke uusi sanktsioone.

Me töötame tavapäraselt ning meie äriplaane ega tegevust pole praegune olukord mõjutanud. Bondora loodi 2008. aastal, mil maailma tabas finantskriis. Alates 2017. aastast oleme olnud kasumlikud, seega võib öelda, et Bondora on raskustele vastupidav ja teenindame oma kliente sõltumata olukorrast maailmas.

Töötame jätkuvalt selle nimel, et kaitsta Sinu raha, muuta investeerimisportfelli mitmekülgsemaks ning oleme alati olemas, kui vajad abi.

Kui soovid midagi küsida või tahad teada, kuidas Ukrainat aidata, palun pöördu meie poole klienditoe lehe kaudu.

Parimate soovidega
Pärtel Tomberg