Bondora uus rekord – loe lähemalt ühisrahastuse blogist

Statistika ja andmed

Tere tulemast lugema meie igakuist blogipostitust rahastusstatistikast. Kirjutame kõige populaarsematest investeerimismeetoditest, mida kliendid septembris kasutasid ning näitame, mis on võrreldes eelmise kuuga muutunud.

Investeerimise kogusumma oli septembris 5 527 855 eurot, ehk +4,7% (245 820 €) võrreldes eelnenud kuuga.

Bondora funding September

August funding - Bondora

Sarnaselt möödunud kuule langes Portfellihalduri populaarsus, Portfolio Pro osakaal jäi aga samaks. Portfolio Pro 28% on vaid natukene väiksem kui Porfellihalduri 31%, mis on aga märkimisväärselt vähem kui viimase 64% osakaal märtsis (enne Go & Grow’ turule toomist).

Go & Grow on oma 40% ja 2,2 miljoni euroga endiselt esikohal. Go & Grow sai kõigile uutele ja olemasolevatele investoritele kättesaadavaks juuni algul.

API kaudu tehtud investeeringute protsent vähenes 0,33%-le (graafikus näidatud vaid täisarvud) – kuna tegemist on tehniliselt nõudlikuma investeerimisvõimalusega, ei muutu selle osakaal võrreldes teiste investeerimisteenustega kuude lõikes oluliselt.

Järgmises blogipostituses räägime sellest, kuhu kõige rohkem investeeritakse, vaadeldes erinevaid riike, riskireitinguid ja laenupikkusi.

Kui meie investeerimismeetodite erinevused on Sulle endiselt veidi arusaamatud, loe nende kohta siit:

Go & Grow – Go & Grow on uskumatult lihtne ja automatiseeritud kasvukonto, millega teenid oma investeeringult 6,75%* aastas ning võid raha võtta välja Sulle sobival ajal. Sobib inimestele, kes soovivad investeerida lihtsasti ja madala riskiga ning seejuures tootlust prognoosida. Go & Grow kohta saad lähemalt lugeda siit.

Portfellihaldur – vali lihtsalt sobiv strateegia ülikonservatiivsest kuni oportunistlikuni, tee sissemakse ja ongi valmis. Edaspidi ei pea Sa ise midagi haldama, sest Portfellihaldur teeb kõik Sinu eest. Kui soovid jätta oma kontole kindla rahasumma, mida edasi ei investeerita, ava Seaded ja liiguta Rahavaru nupp soovitud summa peale. Lihtne!

Portfellihaldur

Portfolio Pro – omad suuremat kontrolli. Vali riskireitingud, millesse soovid investeerida (vahemikus AA – HR), vali riigid, eelistatud laenupikkused ja ongi valmis. Soovi korral saad lisada veel mõningaid reegleid, näiteks laenule rakendatud intressimäära vahemik ja ka pakkumise suurus. Seejärel anname Sulle oodatava tootlusvahemiku koos jaotusega, mida võid oodata oma valitud kriteeriumite põhjal.

Bondora Portfolio Pro

Nende kahe toote täpsemat võrdlust saad vaadata siit.

API – rakenda oma programmeerimisoskust, kui soovid kasutada Bondora platvormi võimalusi ilma meie veebiliideseta. API annab Sulle võimaluse teha pakkumisi konkreetsetele laenudele, kasutades erinevaid valikuid nagu laenuvõtja sissetulek, riik, laenustaatus ja palju muud, mis sobituvad Sinu investeerimisstrateegiaga.

Mis on Sinu lemmikmeetod? Anna meile sellest kommentaarides teada

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu Ülevaatega riskidest või konsulteeri vajadusel spetsialistiga.

**Muude Bondora toodetega seotud risk