Bondora väljastatud laenud ületasid jaanuaris 9 miljoni piiri

Statistika ja andmed

Taas andis Bondora välja rohkem laene kui kunagi varem ning ületas jaanuaris 9 miljoni euro läve. Täpsemalt oli summa kokku 9 136 675 eurot, mis on 8,1% rohkem kui möödunud kuul.

Kasvasid Portfellihalduri kaudu tehtud investeeringud, mida oli võrreldes detsembriga lausa 40% rohkem, kokku 2 545 590 miljoni euro eest. Samuti tõusid 12,6% Portfolio Pro kaudu tehtud investeeringud, API-investeeringud püsisid muutumatud. Ootamatu muutus jaanuaris oli Go & Grow’ investeeringute 5,7% vähenemine pärast 2018. aasta püsivat kasvu.

Funding stats - January 2019

Tegemist on endiselt Bondora kõige populaarsema tootega, kuid jaanuaris paigutasid investorid varasid ka meie teistesse toodetesse.

Võrreldes teistega kasvas kõige rohkem Portfellihalduri osakaal, mis tõusis 20% pealt 27% peale. Portfolio Pro osakaal kasvas 1% võrra ja oli 23%, API-investeeringute maht jäi samaks – 1% kogu platvormist.

Seetõttu vähenes Go & Grow’ osakaal 49% peale, mis on 8% väiksem kui vaid kuu tagasi.

Funding by product - December 2019

Funding by product - January 2019

Enesekindlad investorid

Muutus Go & Grow’lt Portfellihalduri ja Portfolio Pro suunas võib olla märk enesekindlatest investoritest, kes usuvad oma investeerimisoskusesse. Nii Portfellihaldur kui ka Portfolio Pro pakuvad suuremat kontrolli kapitali paigutuse üle Bondora laenudes. Kui investorite teadmised kasvavad ja nende enesekindlus tõuseb, võivad nad eelistada just neid tooteid.

Rohkem infot laenude väljastamise, tootluste ja muude andmete kohta leiab meie blogist.

Go & Grow on endiselt parim võimalus ühisrahastuses ning Bondoras alles alustavatele investoritele. See automaatne investeerimisteenus võimaldab õppida investeerimist ühisrahastuses pakkudes samas arvestatavat tootlust*. Enesekindluse kasvades on investoritel võimalus valida Portfellihaldur või Portfolio Pro, kus neil on investeeringute üle suurem kontroll.

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.