Bondora viib ellu ambitsioonikat kasvuplaani: ülevaade muudatustest

Bondora uudised

Bondora pakub ülemaailmse finantsplatvormina investoritele ja laenuvõtjatele vastastikku kasulikke lahendusi. Alates 2008. aastast on Bondora investorite arv kasvanud enam kui 200 000 inimeseni. Meie kliendid on kokku investeerinud üle 650 miljoni euro ja teeninud enam kui 80 miljonit eurot tulu, kasvatades nii oma jõukust.

Meile teeb au olla populaarne ja usaldusväärne investeerimisvalik. Bondora on ettevõttena selle aja jooksul samuti hüppeliselt kasvanud ning oleme pühendunud seda teekonda edukalt koos oma investoritega jätkama, et pakkuda parimaid lahendusi.

Kiirest kasvust hoolimata on Bondora jaoks oluline jääda vastutustundlikuks ja jätkusuutlikuks investeerimisplatvormiks. Seetõttu on oluline säilitada tasakaal uute investeeringute ja laenuportfellide suurenemise vahel. Lähikuudel oleme prioriteediks seadnud uute laenuturgude, uute finantstoodete võimalikult efektiivse käivitamise ja uute kliendisihtrühmadeni jõudmise. Protsessi sujuvuse nimel viime oma platvormil sisse kaks ajutist muudatust:

  • muudatus soovitusprogrammi hüvedes
  • uutele investoritele juurdepääsu tagamine ainult Go & Grow Unlimited tasemele, mille tootlus on on kuni 4% aastas*

Juba olemasolevatele Go & Grow taseme investoritele jäävad kõik ülejäänud tingimused samaks. Nad teenivad jätkuvalt kuni 6,75% tootlust aastas* ja nad võivad Go & Grow’sse investeerida jätkuvalt igakuise limiidi ulatuses.  Lisahüvena saavad senised investorid panna piiramata hulgal vahendeid Go & Grow Unlimited taseme kontole.

Soovitusprogramm: teeni endale 5 eurot boonust ja sõbrale 5 eurot stardiraha

Alates 1. septembrist 2022 saavad investorid, kes kutsuvad sõpru üles Bondoraga liituma ja investeerima, 5-eurose soovituspreemia ja uus liituja saab 5-eurose stardiboonuse. Endiselt pole piiratud inimeste arv, kellele Bondorat soovitada ja boonust teenida. (Tutvu soovitusprogrammi täpsete tingimustega meie klienditoe keskkonnas.)

Uusi investoreid puudutav muudatus

Alates 24. augustist 2022 saavad Bondoraga liituvad uued investorid täieliku juurdepääsu Go & Grow hüvedele, aga seda ajutiselt ainult Go & Grow Unlimited kontol. Raha lisamisel kontole ülempiiri ei ole ja investor teenib tootlust kuni 4% aastas*. Eksklusiivse võimalusena jääb senistele investoritele ligipääs kuni 6,75%-lise aastatootlusega* Go & Grow kasvukontole kehtima.

Kanname hoolt lojaalsete investorite ja nende tuleviku eest

Isegi kui oleme muutunud investeerimisplatvormina üha populaarsemaks valikuks, hoolime oma tänastest investoritest, andes neile uute investorite ees ajutiselt eelistatud positsiooni. Kõigil, kes on investeerinud Bondorasse enne 24. augustit 2022, säilib eksklusiivne juurdepääs Go & Grow kasvukontole, et investeerida kuni kuulimiidi täitumiseni ja teenida kuni 6,75% tootlust aastas*

Samuti saad täiendavalt ja ilma ühegi piiranguta lisada raha Go & Grow Unlimited kontole, et teenida kuni 4% tootlust aastas*. Go & Grow Unlimited tasemel jäävad kõik eelised ja mugavused harjumuspäraselt samaks: investeeringud on likviidsed, investeerimisprotsess on automatiseeritud ja ülilihtne kasutada. Lihtsalt lisa raha ja lase liitintressil teha ülejäänu.

🌱Kasvame koos

Oleme paar ajutist muudatust Bondora platvormil sisse viinud selleks, et tagada platvormi jätkusuutlikkus ja vähendada investorite riski. Seejuures keskendume jätkuvalt oma missioonile aidata rohkematel inimestel hõlpsalt investeerida ja vähendada rahaasjadest tingitud stressi.

Keskendudes ambitsioonika kasvuplaani elluviimisele, saame kinnitada, et kõik meie otsused põhinevad andmeanalüüsil ja klientide rahalise heaolu eesmärgist lähtuvalt. Meie kanname hoolt, et pakkuda oma investoritele veelgi rohkem kasvuvõimalusi uute Go & Grow investeerimistasemete ja -toodete abil.

Töötame pidevalt selle nimel, et Bondora jääks jätkusuutlikuks platvormiks, mille abil hõlpsalt ja turvaliselt oma jõukust kasvatada. Kogu meie tegevus on sellest eesmärgist kantud. Täname kõiki oma pikaajalisi investoreid. See on jagatud eduelamus: kui palju oleme ettevõttena kasvanud ja kui palju on selle käigus kasvanud investorite rikkus.

Keskendume koos pikaajalisele kasvuteekonnale!