Bondoral jälle uus rekord – 7,8 miljoni väärtuses laene

Statistika ja andmed

Septembris tehti Bondoras ajalugu, sest ühisrahastuse kaudu võetud laenude summa ulatus 5 527 855 euroni. Kuid need numbrid kahvatusid oktoobrikuu kogusumma kõrval, mis äsjatehtud ajaloo kohe ümber kirjutas. Oktoobris võeti Bondora kaudu 3040 laenu, kokku 7 802 163 euro eest, mis teeb keskmiseks laenusummaks 2566 eurot.

See tõus näitab, kui tõsiselt me oma tööd Bondoras võtame ja tõesti parimaid investeerimisvõimalusi pakkuda soovime. Bondora uusim teenus on lausa teenäitaja ning investorite seas aina populaarsem.

Go & Grow’ kasv

Bondora kõige uuem teenus, Go & Grow, on alates hetkest, mil ta kuus kuud tagasi turule tõime, liikunud püsivalt tõusujoones. Investorid naudivad 6,75% stabiilset kasvu aastas, lisaks on see ülilihtne viis, kuidas ühisrahastuses investeerida. Kuna Go & Grow’st saab raha kiirelt kätte, puudub hirm ka selle ees, et kapital Bondora kontole liiga kauaks kinni jääb. Go & Grow’ kliendid võivad igal ajal ja mis tahes põhjusel raha kontolt välja võtta. “Seadista ja unusta” mudel, kus Sina investorina ei pea üldse mõtlema, millistesse laenudesse investeerida, teeb asja nii lihtsaks, et sellega saavad kõik hakkama.

Seetõttu ongi Go & Grow viimastel kuudel osutunud üliedukaks. Oktoobris tehti 50% kõigist Bondora investeeringutest Go & Grow’ kaudu, mis jätab möödunud kuu 40% täielikult enda varju. Kokku investeeriti Go & Grow’ kaudu Bondora laenudesse 3 897 385 €.

The Growth of Go & Grow - October 2018 The Growth of Go & Grow - September 2018

Üldised muutused teenustes

Nagu varem mainitud, paigutatakse investeeringuid üha enam Go & Grow’ kontole. See mõjutab investeerimispilti Bondoras ka üldisemalt. Portfellihalduri osakaal oli võrreldes möödunud kuuga taas 4% madalam ehk 27%. Samuti langes jätkuvalt Portfolio Pro, mille osakaal langes 6% ja jäi pidama 22% peal. API investeeringud jäid samaks – 1% nagu septembriski.

Järjest rohkem investoreid valib Go & Grow ja see kujundab ümber kõiki Bondora investeerimisvõimalusi. Õnneks on Portfolio Pro, Portfellihaldur ja API endiselt kvaliteetsed teenused, seega on kasutajatel lihtsalt rohkem valikuvõimalusi.

Rohkem tooteid + Rohkem laene

Pärast kümme aastat kestnud väsimatut tööd selle nimel, et pakkuda investoritele parimaid võimalusi üle kogu platvormi, usume, et Bondora on tõesti loonud täiusliku ühisrahastusplatvormi. Siin saavad vastavalt oma soovidele investeerida nii algajad kui ka eksperdid.

Go & Grow täiendab suurepäraselt Portfellihaldurit ja Portfolio Pro-d. Ja investorid saavad valida, milline toode neile kõige paremini sobib. Loe erinevate toodete kohta lähemalt siit.

Rohkem tooteid - Bondora

Go & Grow – Go & Grow’ teenuse alustalad on stabiilsus ja kasutuslihtsus. 6,75% tootlus* ja mudel, kus investor ei pea midagi otsustama, teevad Go & Grow’ kasutamise nii lihtsaks, et see sobib kõigile. Lisaks on raha ka lihtne kätte saada ja seetõttu pole üllatav, et Go & Grow’st on kiiresti saanud Bondora kõige populaarsem toode.

Portfellihaldur – Portfellihaldur on vahepeatus täielikult automatiseeritud ja kasutaja kontrollitud investeerimise vahel. Investeerija saab ise otsustada näitajate üle, nagu riskiprofiil, maksimaalne investeering laenu ja rahavaru summa, kuid ülejäänu toimub automaatselt. Sobib investoritele, kes soovivad ka ise pisut investeerimisprotsessis osaleda, kuid pole veel valmis kujundama täielikult kohandatud investeerimisportfelli.

Portfellihaldur Bondora

Portfolio Pro – Portfolio Pro on suurepärane valik neile, kes soovivad oma investeerimisotsuseid rohkem kontrollida. Portfolio Pro kasutajate käsutuses on palju erinevaid filtreid, mille abil määrata laenu sobivust oma portfelliga. Filtriteks võivad olla: riik, Bondora reiting, laenu kestvus, maksimaalne investeering laenaja kohta, intress ja muud. Nii saavad investeerijad oma investeerimisstrateegiat ise kujundada.

Portfolio Pro EE

API – API kaudu tehtud investeeringute puhul saab kasutaja seadistada kõik oma investeerimiskriteeriumid ning kujundada uusi ja paremaid strateegiaid. API kasutamine nõuab aga arvestatavaid programmeerimisoskusi, seega kasutavad seda vähesed Bondora kliendid.

Mis ootab ees?

Töötame Bondoras pidevalt selle nimel, et pakkuda parimat ühisrahastusteenust. Sellepärast olemegi viimase kümne aasta jooksul väsimatult vaeva näinud: kuulanud klientide vajadusi ja töötanud uute toodete ja teenuste kallal, mis võimaldaksid muretut investeerimist kõigile.

Samal ajal kui Go & Grow meelitab investoreid ligi, töötame meie edasi, et laiendada laenupakkumist. Suurem laenude valik muudaks niigi kindla 6,75% tootluse veelgi kindlamaks ning annaks passiivsetele investoritele võimaluse teenida mõõdukat tootlust. Samas annaks suurem laenupakkumine ka investoritele rohkem põhjust ise oma investeerimisvalikuid kontrollida, kas Portfellihalduri või Portfolio Pro-ga.

Täpsemat infot leiab meie veebilehelt, kus on olemas nii toodete kirjeldused, tootluste statistika kui ka tuleviku-uudised.

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.