Uudiseid valdkonnast

AltFi avaldas ülevaate Ühendkuningriigi reguleeriva asutuse hiljutistest ühisrahastuse eeskirjadest. Artiklis öeldakse:

“FCA teeb ettepaneku, et P2P reklaamid oleksid sihitud ainult järgmistele rühmadele: neile, kes on ametlikult kogenud investorid või kes ise määravad end kui kogenud investorid; neile, kes on kõrge netoväärtusega investorid; neile, kellele on volitatud isik andnud nõusoleku või kes kinnitavad P2P lepingutes, et nad ei investeeri rohkem kui 10% oma netoinvesteeritud portfellist.”

Kuigi laenupõhise ühisrahastuse täiendav reguleerimine toetab selle õitsengut, seisneb selle tööstuse märkimisväärne kasu rahandusmaailma demokratiseerimises. Sellest hoolimata on piisava kaitse tagamine oluline, et investoritel oleks turulaenude suhtes rohkem usaldust.

Bondora news Aug 2018

Monitor Daily arutas hiljutist aruannet, mis avaldati alternatiivse finantsturu prognoositava kasvu kohta. Pealkirjas olevad arvud näitavad, et turg kasvab 2022. aastaks üle 21%. Nad jätkavad:

“Turukasvu juhtiv tegur on kiirus ja lihtsus, mida kliendid saavad rakendada krediidi saamisel. Alternatiivne rahastamine pakub kiiret ja lihtsat juurdepääsu krediidile erinevalt traditsioonilistest finantsasutustest, kus võib laenutaotlusega kaasnev paberimajandus võtta rohkem kui ühe päeva. Paljudel pankadel on eeskirjad, mis piiravad neid laenude andmisel isegi sellistele ettevõtetele nagu restoranid ja kliinikud. Sellistele ettevõtetele sobib alternatiivne rahastamine ja see on atraktiivne kiirendatud krediiditagatise tõttu.”

The Guardian teatas Apple’i uskumatust saavutusest: ettevõte jõudis hiljuti $1 triljoni suuruse turukapitalisatsioonini, kui nende aktsiad jõudsid väärtuseni 207,05 $.

“iMacist iPhone-ini jõudnud äriühing, mille asutas 1976. aastal Steve Jobs personaalarvutite müümiseks, jõudis ajaloolise verstapostini, kuna selle aktsiad jõudsid 207,05 dollarini päev pärast seda, kui avaldati tugevad finantstulemused. Apple’i aktsia hind on kasvanud neli korda alates sellest ajast, kui Jobsi asemel sai 2011. aastal tegevjuhiks Tim Cook.

Ettevõte jõudis $ 1 triljoni suuruse turukapitalisatsioonini 42 aastat pärast Apple’i asutamist ja 117 aastat pärast seda, kui USA Steel sai esimeseks äriühinguks, mille väärtus 1901. aastal oli miljard dollarit. ”

Bondorast uudistes

Siin on mitu uudist Bondorast, alates isiklikest blogipostitustest kuni ametlike meediakanaliteni.

Hoja de Router
Rankia
Ganha Facil