Go & Grow’ äpp: investeerimine läheb veelgi lihtsamaks

Bondora uudised

Investeerimine on keeruline. Börsiinvestorid veedavad oma õhtuid firmade majandusaruandeid uurides. Kinnisvarainvestorid sõidavad mööda linna ja külastavad pimedaid, räpaseid urkaid. Pankadest parem ärme üldse räägigi.

Investeerimist on alati peetud millekski kättesaamatuks. Millekski, millega tegelevad vaid rikkurid. Millekski, mis pole mõeldud neile, kes saavad investeerida vaid mõnisada eurot kuus. See on nüüd minevik.

Sõna „investeerimine” võib kõlada hirmutavalt. Kuidas üldse alustada? Kas tuleks otsida finantsnõustaja või saab sellega ise hakkama? Kui palju on võimalik teenida? Enamik inimesi tahaks oma raha kasvatamiseks lihtsat ja usaldusväärset meetodit, mis võimaldaks raha vajadusel alati ka välja võtta. Muud midagi. Investeerimine võib kõlada keeruliselt, kuid ei pea seda olema.

Go & Grow app EE

Siin tulebki mängu Go & Grow

Go & Grow’ eesmärk on teha investeerimine tavainimestele kättesaadavaks. Tuhandete kliendikõnede, küsitluste ja hulga andmete analüüsimise järel alustasime missiooniga muuta investeerimismaailma igaveseks. Selleks pakume klientidele kindla tootlusega investeerimistoodet, mis võimaldab raha hõlpsasti välja võtta ning on ilusa ja kasutajasõbraliku liidesega.

Pärast Go & Grow’ turuletoomist 2018. a juunis, on sellest saanud üks menukamaid investeerimisvõimalusi Euroopas. Kuid ära muretse, me pole jäänud loorberitele puhkama. Võtsime kuulda oma kasutajate soovitust muuta Go & Grow veelgi lihtsamaks ja arendame nüüd ülikiiret ja superturvalist mobiiliäppi.

Ootamine on läbi (peaaegu)

Kui mobiiliäpp tõusis kasutajate soovinimekirja tippu, hakkas tootearenduse meeskond nuputama, mida oleks vaja, et luua Go & Grow’ investorite kogukonnale üks vinge mobiiliäpp. Ja peagi (enne 2019. a lõppu) avaldamegi Go & Grow’ äpi beetaversiooni, mis on algul saadaval ainult valitud arvule investoritele. Nimelt 1000 inimesele meie 83 000 investori hulgast. Loe edasi, kui soovid teada, kuidas pääseda esimeste kasutajate hulka.

Miks ainult 1%?

Tahame, et äpi kasutuskogemus oleks tõepoolest viimase peal. Kvaliteet on meile olulisem kui miski muu. Seepärast teeme äpi investoritele kättesaadavaks etapiti ja kutsume aegamööda seda kasutama järjest rohkem inimesi. Nii saame tagasisidet kohe algusest peale ja võime kasutaja eelistustega äpi täiustamisel arvestada.

Mida oodata beetaversioonilt?

Äpi beetaversioonis on näha vaid ülevaate leht. Saad vaadata lisatud ja teenitud raha ning saldot ja jälgida oma eesmärgi saavutamist. Kuid ära arva, et meile sellest piisab. See on alles algus ja lisame aina uusi põnevaid funktsioone. Meie prioriteet on lisada raha sisse- ja väljamakse funktsioonid peagi pärast beetaversiooni avaldamist. 2020. a jooksul lisanduvad äppi kõik need funktsioonid, millega oled juba tuttav meie veebisaidilt, lisaks ka palju uusi võimalusi.

Arendame seda kasutajatele mõeldes ja tahame, et see saaks täiuslik!

Kuidas saan äpi alla laadida?

See on õige küsimus! Klõpsa järgmisel lingil ja järgi juhiseid, kuidas reserveerida äpi saajate nimekirjas endale koht. Kuid ole kiire, sest beetaversioon on mõeldud vaid vähestele. Lisaboonusena võidab üks õnnelik* 250 €.

Investeerimine pole kunagi lihtsam olnud.

Hangi äpp

*Loosis osalemiseks pead esitama oma e-posti aadressi. Juurdepääsu äpi beetaversioonile saavad ja loosis osalevad ainult esimesed 1000 inimest, kes e-posti aadressi sisestavad. Auhinna võitja loositakse välja hiljemalt 17.12.2019 ja talle antakse võidust teada e-posti teel. Auhinnasumma lisatakse võitja Bondora kontole 7 tööpäeva jooksul.

**Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.