Go & Grow – unistajatele

Bondora uudised

Võib-olla oled Sa viimaste kuude jooksul kuulnud meie kõige uuemast investeerimismeetodist Go & Grow. Ehk oled Sa isegi nende õnnelike investorite seas, kes said Go & Grow kasvukontole varajase ligipääsu. Meie uus toode on juba tekitanud tohutult elevust P2P kogukonnas, üritustel, kus me oleme osalenud ja ka sotsiaalmeedias. Nüüd on meil hea meel teatada, et Go & Grow kasvukonto on ametlikult saadaval kõikidele Bondora investoritele – nii uutele kui ka juba olemasolevatele.

Bondora-team-2018

Hetkeseisuga on ligikaudu 1000 investorit pannud oma Go & Grow kasvukontole keskmiselt 1000 €.

Kui Sa pole sellest veel midagi kuulnud, siis mõned parimad eelised on siin:

  • 6,75%* aastane tootlus täiesti automatiseeritud teenuse abil.
  • Kiire likviidsus tähendab, et Sul on igal ajal oma rahale ligipääs.
  • Madal risk tänu hajutatud investeerimisportfellile, mida toetab arenenud ja usaldusväärne tehnoloogia.
  • Maksutõhus, kuna tulumaksu peab maksma vaid siis, kui Sa teed väljamakse, mis on suurem, kui investeeritud algkapital.

Aga mis on parim osa? Sul pole Go & Grow kasvukonto kasutamiseks vaja mingisugust eelnevat kogemust investeerimises või laenupõhises ühisrahastuses, seega on ükskõik, kas Sa oled Eestis maal elav pensionär või 18-aastane tudeng Berliinis, kes on investeerimismaailmas alles uus – Go & Grow sobib Sulle ikka.

Lisaks on Sul võimalus kutsuda mõni usaldusväärne inimene liituma oma Go & Grow kasvukontoga, nii et saate investeerida ühise eesmärgi nimel, näiteks ümbermaailmareisi, pulmade või isegi oma lapse tuleviku jaoks.

Go & Grow

Bondora tegevdirektor ja asutaja Pärtel Tomberg ütles Go & Grow väljaandmise kohta nii:

“Siiani on olnud ühisrahastusel põhinevad laenud mõeldud kogenud investoritele, kes soovisid investeerida strateegiliselt ning kes olid valmis panustama palju aega ja tööd oma portfelli haldamisele. Go & Grow kasvukontoga avame laenupõhise ühisrahastusturu esimest korda kõikidele erainvestoritele.

Hoiukontod ja teised traditsioonilised investeerimismeetodid, mis pakuvad madalat riski ja prognoositavat tootlust, ei ole enam investoritele ahvatlevad praeguse madala intressiseisu tõttu. On vaja uusi kontseptsioone, mis pakuvad alternatiive täpselt sellistele investoritele. Go & Grow vastab nende vajadustele ja annab mitmesuguseid võimalusi, mida pakuvad inimeselt inimesele laenud erainvestoritele.

Nõudlus selle toote järele on meie ootused juba ületanud ja me jälgime suure põnevusega, kuidas see järgmiste kuude jooksul kasvab.”

Lisainfo saamiseks loe artiklit meie klienditoe lehel ning oota ära meie järgmised juunis ilmuvad blogipostitused, kus jagame veelgi detailsemat infot.

Go & Grow kasvukonto sobib unistajatele. Muuda juba täna oma unistused reaalsuseks ning liitu Go & Grow kogukonnaga.

* * *

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest või konsulteeri vajadusel finantsnõustajaga.