Go & Grow, uuendused APIs ja iseteenindus

Bondora uudised

Unistajatele

Mai oli Bondora meeskonna jaoks põnevust täis kuu – tehti viimaseid ettevalmistusi meie kõige uuema investeerimistoote Go & Grow väljaandmiseks. Go & Grow kasvukonto on juba praegu osutunud tohutult populaarseks, moodustades 24% platvormil investeeritud kogusummast mais. Selle tulemusel vähenes esimest korda märkimisväärselt meie olemasolevate toodete Portfellihalduri ja Portfolio Pro populaarsus. Mai lõpuks oli Go & Grow kasvukontol ligikaudu 1000 kasutajat ning keskmine sissemakse suurus oli 1000 €.

Tänaseks saadud tagasiside põhjal meeldib investoritele vaadata, kuidas nende Go & Grow kasvukontole lisandub iga päev intressiosa. Juba lühikese ajaga võid näha selgelt neid edusamme, mis viivad Sind eesmärkide suunas ja seda, kui palju Bondora on panustanud Sinu investeeringute kogumahtu (nagu näidatud allpool oleval joonisel).

Go&Grow account

P2P kogukonnas on olnud suur vajadus toote järele, mis pakub neile muljetavaldavat netotootlust (6,75% aastas*) ning mida on samal ajal lihtne kasutada. Go & Grow rahuldab selle vajaduse nii olemasolevate P2P-investorite kui ka nende jaoks, kes on selles valdkonnas alles päris uued. Go & Grow kasvukonto ahvatlev omadus on kiire likviidsus, mis tähendab, et Sa ei pea oma raha aastateks luku taha panema ega olema eesmärkide täitmisel piiratud.

Bondora-team-2018

Nõudlus Go & Grow järele ületas meie ootused Bondoras juba enne ametlikku avalikustamist ning me jälgime põnevusega, kuidas see 2018. aasta jooksul veelgi kasvab.

Iseteenindus

Mais viisime lõpule uuenduse, mis laseb nüüd investoritel sujuvalt ja turvaliselt platvormi kaudu üles laadida oma isikutuvastuse detailid. Veel oleme muutnud mõningaid sisemisi protsesse, et kontrollida Sinu ID-d ja pangakontot palju kiiremini kui varem ning enam pole vaja meid e-posti teel teavitada.

Uuendused APIs

  1. Vana maksegraafiku rahavoog – avaldasime hiljuti süsteemiuuenduse – õiglasema ja täpsema maksete jaotumise –, kuid pärast seda oleme saanud mõnelt API kaudu investeerijalt tagasisidet, et laenumakse täpsust keeruline analüüsida, kuna API võimaldab vaadata ainult konkreetse laenuosa maksete ajalugu ja graafikut. Lisasime seetõttu avalike raportite juurde vana maksegraafiku rahavoo (nimega “Loan Schedules”, eesti k Laenugraafikud), et saaksid andmeid veelgi paremini analüüsida.
  2. Võlgade sissenõudmise toimingud – saime ühelt olemasolevalt investorilt palve avaldada võlgade sissenõudmise toiminguid iga päev uuendatava failina, mis võib anda kasulikku teavet mudeli kujundamisel. Oleme seda nüüd rakendanud ning see on kõikidele kasutajatele saadaval avaliku failina (nimega DebtEvents), mis sisaldab andmeid nimedega ReportAsOfEOD, LoanID, Event ja Comment.
  3. Piiramatu ajaga võtme loomine -oleme lisanud APIsse piiramatu ajaga võtme loomise võimaluse. Uue piiramatu kehtivusajaga võtme loomisel seadista väärtus tõeseks programmis või loo võti API lehel rakenduste jaotises.

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest või konsulteeri vajadusel finantsnõustajaga.