Go & Grow endiselt investorite lemmiktoode

Statistika ja andmed

Uus aasta algas Bondora jaoks hästi. Laenude väljastamine püsis möödunud kuuga sarnasel tasemel ja kokku investeeriti platvormil 15 021 055 €. Taas tõusid investeeringud Portfellihalduri kaudu, seekord 12,1% lõpptulemusega 2 250 875 €. Kasvasid ka investeeringud Portfolio Pro kaudu – 3,5% kogusummaga 3 131 797 €. API-investeeringute maht langes õige pisut ning oli 151 758 €.

Product share Jan 2020 - Bondora

Ükski tõus ei ületa Go & Grow’d

Portfellihalduri ja Portfolio Pro investeeringud kasvasid mõlemad juba neljandat kuud järjest. Portfolio Pro osakaal tõusis 2% ja oli 21%, Portfellihalduri oma oli 15%, mis on 3% rohkem kui detsembris. Kõige populaarsema tootena jätkab Go & Grow ning talle kuulub 63% osakaal kõigist investeerimistoodetest Bondora platvormil.

Share by product Jan 2020 - Bondora
Share by product Dec 2019 - Bondora

Kas trend jätkub?

Juba neljandat kuud järjest nihkuvad investeeringud Go & Grow’st Portfellihaldurisse ja Portfolio Pro’sse. Siiski jätkab Go & Grow endiselt Bondora kõige populaarsema tootena. Püsiv trend teiste Bondora toodete suunas näitab investorite soovi oma investeeringuid rohkem kontrollida. Tõenäoliselt ei hakka Portfellihaldur ega Portfolio Pro Go & Grow’d edestama, kuid tõus näitab, et meie kasutajaskond on mitmekülgne ning P2P toodete suhtes positiivselt meelestatud.

Ennusta oma Go & Grow’ tootlust

Üks Go & Grow’ populaarsuse põhjustest on ennustamise tööriist, millega on väga kerge tootlust ette näha. Lihtne ja intuitiivne kasutajaliides näitab Sinu Go & Grow’ investeeringute tootlikkust valitud aja jooksul. Sisesta vaid investeeringu algsumma, igakuine makse ja aastate arv ning kohe näedki, kui palju võid teenida.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.