Go & Grow hoidis veebruaris taset

Statistika ja andmed

Kokku investeeriti veebruaris 12 516 983 € eest, mis on vähem kui jaanuaris. Kahanemist oli märgata kõigi toodete puhul peale Portfolio Pro, mille kaudu investeeriti 3,2% rohkem ehk 3 230 460 € eest. Kõige rohkem investeeriti endiselt Go & Grow’ kaudu. Kogusumma oli veebruaris 7 578 490 €.

Investment by product - Feb 2020

Go & Grow endiselt esimene

Go & Grow’ osakaal kõigist investeeringutest oli endiselt väga suur ehk 61%, mis on üle 30% rohkem kui suuruselt järgmine. Ainsana tõusis investeeringute summa Portfolio Pro kaudu ning kasvas ka selle osakaal kõigist investeeringutest, mis oli võrreldes möödunud kuu 21%-ga seekord 26%. Enim ehk 3% kahanes Portfellihalduri osakaal, mis moodustas sel kuul vaid 12% kõigist investeeeringutest.

Share by product Jan 2020
Share by product - Feb 2020

Kokkuvõte

Go & Grow on endiselt Bondora kõike populaarsem toode. Selle automaatsus ja kasutuslihtsus sobivad igal tasemel investoritele.

Go & Grow’st lähemalt

Go & Grow pakub kuni 6,75%* tootlust aastas ning on samas kõrge likviidsusega, mistõttu armastavadki investorid seda toodet nii väga.

Sissemakse tegemine Go & Grow’ kontole on lihtsamast lihtsam. Klõpsa vaid Sissemakse nuppu ekraani vasakus servas ning vali maksemeetod, soovitud Go & Grow’ konto ja summa. SEPA-makse puhul tee pangaandmete abil ülekanne käsitsi.

Add money - Go and Grow

Väljamakse tegemine on veelgi lihtsam. Võid kogu raha mis tahes hetkel välja võtta ning raha laekub Sinu kontole kolme tööpäeva jooksul.

Klõpsa lihtsalt Väljamakse nuppu ja vali maksetüüp ning milliselt Go & Grow’ kontolt raha välja võtta soovid. Kinnita pangakonto ja summa, mida soovid välja maksta. Lõpetuseks kinnita ja ongi kõik. Väljamakse tasu on sõltumata summa suurusest 1 €. Nii lihtne see ongi.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.