Go & Grow investeerib jälle – juuni 2020

Statistika ja andmed

Teises kvartalis otsustas Bondora peatada uute laenude lisamise Go & Grow’ portfelli, et hoida nii investorite netotootlust. Nüüd on elu naasenud tavapärastesse rööbastesse ja nii ka Go & Grow. Lõpetatud on osalised väljamaksed ning väljastatakse uusi laene, seega kõik toimib nagu vanasti.

See toob tõenäoliselt kaasa languse teiste toodete osakaalus, kuid kasvu Go & Grow’s. Kuid enne tulevikust mõtlemist räägime lähemalt juunikuu numbritest.

Investeerimine erinevates toodetes, juuni
Investeerimine erinevates toodetes, juuni

Pärast väikest kasvuspurti mais toimus juunis taas väike langus. Kokku investeeriti 1 288 503 €, mis on võrreldes möödunud kuuga 37,2% vähem. Enim kasvas loomulikult Go & Grow, mis esimest korda pärast märtsi taas investeerima asus. Suurim osakaal kuulus aga juunis Portfellihaldurile, mille kogusumma oli 631 795 €.

Investeerimine erinevates toodetes, juuni
Investeerimine erinevates toodetes, juuni
Investeerimine erinevates toodetes, mai
Investeerimine erinevates toodetes, mai

Go & Grow alustab vaikselt ja tema osakaal ulatub vaid 7,4%, mis on veidi kõrgem kui API 5,9% osakaal. Ootame huviga, mis saab järgmistel kuudel. Enim langes Portfolio Pro osakaal – 50,4% pealt 37,6% juurde. Tõenäoliselt seetõttu, et Portfellihaldur on üle võtmas suurima osakaaluga toote Portfolio Pro positsiooni. Seekord oli Portfellihalduri osakaal 49%.

Bondora pakub stabiilsust ja turvalisust

Ebakindlatel aegadel annab stabiilne ja turvaline investeering investoritele meelerahu. Just seda Go & Grow kahtlemata pakub koos lihtsa platvormiga, mis sobib nii algajatele kui kogenud investoritele. Tootlus Go & Grow’ investoritele on jätkuvalt kuni 6,75%* aastas ning meie väljavaade tulevaste kuude osas on positiivne.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

Tee sissemakse välgukiirusel

Go & Grow töötab jälle normaalselt, seega on aeg investeeringut suurendada. Uuel lihtsamal sissemakse lehel on raha lisamine kergem kui kunagi varem. Turvalisi SEPA-makseid saab teha vaid ühe lihtsa liigutusega.

Sissemakse

Ja seda ööpäevaringselt ning iga päev. SEPA-maksed on väga kiired, kuid võivad sõltuvalt pangast võtta kuni kolm tööpäeva. Samuti kasutatakse selle makse puhul turvalisuse tagamiseks kahe-etapilist isikutuvastust – nii võid kindel olla, et Su raha on kaitstud.

SEPA-maksed on vaieldamatult kõige lihtsamad, turvalisemad ja kiiremad.

Lisa kontole raha ning saavuta oma eesmärgid Go & Grow’ga.