Go & Grow’ investeeringuid palju rohkem

Statistika ja andmed

Novembris tõmbas Bondora investoreid ligi. Eriti kehtis see Go & Grow’ kohta, mille kaudu investeeriti 6 066 450 eurot. Võrreldes oktoobriga on see 434,5% rohkem. 

Go & Grow' investeeringuid oli novembris palju rohkem.
Go & Grow’ investeeringuid oli novembris palju rohkem.

Nii Portfellihalduri (335 679 €) kui ka Portfolio Pro (127 866 €) investeeringud vähenesid võrreldes möödunud kuuga, kuid kohgumaht tõusis siiski 3 114 157 eurot ja oli kokku 6 531 141 €. 

Go & Grow võtab võimust

Novembris oli Go & Grow investorite lemmik 

Investeerimine erinevatesse toodetesse, november
Investeerimine erinevatesse toodetesse, november

Oktoobris moodustasid Go & Grow’ investeeringud 36% kõigist investeeringutest, mis oli võrreldes kuu varasemaga 10% rohkem. Novembris aga tehti 93% kõigist investeeringutest just Go & Grow’ kaudu. Loomulikult pidid Portfellihaldur ja Portfolio Pro oma osa seetõttu loovutama.

Portfellihaldur langes oktoobrikuu 40% pealt novembris 5% peale. Portfolio Prole kuulus vaid 2% kõigist investeeringutest. API-investeeringuid peaaegu ei olnudki ja need moodustasid vaid 0,01%.

Investeerimine erinevatesse toodetesse, oktoober
Investeerimine erinevatesse toodetesse, oktoober

Investeerimine erinevatesse toodetesse, november
Investeerimine erinevatesse toodetesse, november 

Ülekanne Rahakotti

Bondora Rahakott on suurepärane võimalus parema ülevaate saamiseks sellest, kui palju on Sinu Bondora kontol raha väljavõtmiseks või investeerimiseks. See on vahepeatus Bondora investeeringu ja pangakonto vahel. Saad raha kiirelt oma Go & Grow’ kontolt Rahakotti kanda, kui klõpsad triibulist ikooni Go & Grow’ juhtpaneelil ja valid sealt Ülekanne Rahakotti. Seal saad otsustada, kui palju raha soovid välja võtta. Pea meeles, väljamakse eest maksad iga kord pisikese ühe-eurose teenustasu.

Kui ülekanne on Rahakotti jõudnud, saad selle sealt oma pangakontole edasi kanda, investeerida mõnda teise Bondora tootesse või hoida Rahakotis, kuni tead, mida sellega teha. Pane tähele: Rahakotis see tootlust ei teeni. 

Rohkme laene = rohkem Go & Grow’d

Pärast möödunud kuude andmete hindamist otsustasime novembris oluliselt rohkem laene välja anda. Tänu sellele tõusis Go & Grow’ investeeringute osakaal ja need moodustasid 93% kõigist investeeringutest. Jälgime maailmamajandust ja selle taastumist koroonaviirusest ning püüame tulevatel kuudel laenude väljastamise osas parima lahenduseni jõuda.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.