Go & Grow kasvas märtsis

Statistika ja andmed

Maailmamajandus on küll koroonaviiruse tõttu peatunud, kuid Bondoras investeeriti sellegipoolest märtsis 9 601 815 €. Nagu ka möödunud kuul tehti seda peamiselt Go & Grow’ kaudu, kus investeeriti 6 198 550 €.

Investment by product - March 2020

Go & Grow’ kasv

Vastupidiselt varasemale trendile tõusis Go & Grow’ osakaal sel kuul. 65% kõigist investeeringutest on 4% rohkem kui möödunud kuul. Sellevõrra vähenes Portfolio Pro osakaal 4% ning oli 22%. Nii Portfellihalduri kui ka API kaudu tehtud investeeringute osakaalud hoidsid oma 12% ja 1% taset.

Investment by product chart - Bondora - March 2020
Investment by product chart - Bondora - Feb 2020

Ennusta tulevikku

Kui tahad näha, kuidas Su Go & Grow’ investeering ajas kasvada võiks, kasuta selleks Ennustust. Selle tööriista abil saad plaanida tulevikku ning hinnata oma investeeringu võimalikku tootlust. Ennustuse leiad oma Bondora Go & Grow’ konto juurest. Klõpsa triibulist ikooni lehe keskosas ning vali Ennustus.

Go & Grow Ennustus

Sisesta investeeritav summa, igakuine makse ja aastate number, kui pikalt plaanid investeerida.

Go and Grow prognoos

Seejärel näitab Ennustus Sulle, kui palju võiksid selle aja jooksul tootlust teenida, kui teed täiendavaid sissemakseid ja ka siis, kui ei tee. Võid andmeid muuta ning graafik muutub vastavalt sellele automaatselt. Nii saad hea ülevaate erinevatest võimalustest. Proovi ja katseta ning vaata, milline võib Sinu finantstulevik olla.

Oleme tugevad

Ebakindlatel aegadel vajavad investorid stabiilseid ja turvalisi investeeringuid. Go & Grow pakub seda ja lisaks on seda lihtne kasutada nii algajail kui kogenud investoreil.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

*Investeerimine on alati seotud riskidega. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik.  Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid eelmiste perioodide tootlus ei ole garantii järgmiste perioodide tootluseks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.