Go & Grow, olulised uuendused ja palju muud – loe aprillis tehtud muudatustest siit

Bondora uudised

Aprill oli Bondora meeskonna jaoks väga tegus kuu – anti välja oluline süsteemiuuendus ning uus investeerimistoode. Rohkem infot leiad alljärgnevalt.

1) Go & Grow

Eelmisel kuul avaldasime veidi eelinfot meie uusima toote Go & Grow kohta. Nüüd on meil hea meel jagada Sinuga veel põhjalikumat infot. Lühidalt öeldes on Go & Grow uskumatult lihtne ja automatiseeritud tööriist, millega saad oma investeeringutelt teenida kuni 6,75% aastas ja võtta raha välja iga kell. See sobib neile, kes soovivad investeerida madala riskiga ja ilma suurema vaevata ning samas saada prognoositava netotootluse. Praegu on see saadaval ainult kutsega olemasolevatele investoritele, kuid eeldatavalt on see kõikidele investoritele saadaval juunis.

Go & Grow - Bondora

Mis on eelised?

  • Tootlus kuni 6,75%*
  • Kiire likviidsus
  • Madal risk – hajutatud riskiga investeerimisportfell, mida toetab arenenud ja usaldusväärne tehnoloogia
  • Tulumaksu pead tasuma vaid siis, kui Sinu väljamakse summa ületab esialgse sissekande summa

Veel eeliseid?

  • Saad oma olemasoleva Bondora investeerimisporfelli viia üle Go & Grow’sse
  • Saad seadistada automaatse ülekannete tegemise oma olemasolevalt portfellist Go & Grow’sse
  • Kontolt väljamakse tegemise tasu on 1 € sõltumata portfelli suurusest
  • Sobib suurepäraselt alustajatele
  • Puuduvad aastased haldustasud
  • Saad jagada oma kontot usaldusväärsete isikutega

Mille poolest see erineb teistest toodetest?

Portfolio Pro ja portfellihalduri puhul on ebatõenäoline, et Sa saad kogu oma portfelli lühikese ajaga likvideerida. Seda seetõttu, et Sa pead müüma oma laenud järelturul teistele investoritele, kes võtavad need laenud järelejäänud tagasimakseajaks üle.

Go & Grow’s hoolitseme meie kõige eest – see tähendab, et Sa ei pea laene müüma ükshaaval. Piisab vaid sellest, kui Sa klõpsad nupul „Väljamakse” ja saad terve portfelli iga kell likvideerida.

Klõpsa siia, et saada täpsemat infot ja lugeda korduma kippuvaid küsimusi.

Bondora working on

2) Õiglane ja täpne maksete jaotumine

Aprilli lõpus andsime välja olulise süsteemiuuenduse, mis tagab investoritele laenu tagasimakses võrdse jaotuse. Lihtne on unustada, et Sinu investeeringuga rahastatud laenu rahastatakse koos tuhandete teiste investorite investeeringutega – kui laenuvõtja teeb sellele laenule tagasimakseid, on tähtis, et iga investor saaks sellest võrdse summa, põhinedes tema osal selles laenus. Veelgi enam – sama kehtib ka maksetele, mis laekuvad võlgade sissenõudmise kaudu.

Milliseid eeliseid saad sellest Sina?

  • Võlamenetluskulude võrdne jaotus – nende haldamine ja jälgimine tehakse Sinu jaoks lihtsamaks.
  • Kiirem veebileht ja teenused – täpsemalt öeldes paraneb üleüldine kiirus aruandluses, eriti neile kasutajaile, kellel on suur hulk laene.
  • Täpsemad arvutused – arvutuste täpsus kuni kümne komakohani tagab kõigile õiglase osa.

Miks me seda muutsime?

Võib-olla oled aeg-ajalt märganud, et Sinu investeeringutele määratud võlamenetluskulud ei ole iga kuu võrdsed. Varem oli jagunemine samuti võrdne, aga see võrdsus saavutati vaid mitme makse jooksul (arvestades, kui „ebaõiglane” oli eelmine makse, korrigeeriti makset järgmisel korral kliendil, kes sai tagasi rohkem või vähem raha). Nüüd kõrvaldatakse maksetes sellised kõikumised. Palun pane tähele, et õiglane jagunemine tekib alles pärast mõnda tagasimakset vanadele laenudele.

Lisainfot leiad siit.

3) Ja veel …

Veel mõned väiksemad asjad, mille kallal oleme töötanud:

24/7 kontroll – eelmises postituses mainisime, et oleme töötanud mitme toimingu automatiseerimise nimel, andmaks investoritele oma konto haldamisel rohkem kontrolli, ilma et peaks ühendust võtma meie klienditoega.

Vead süsteemis – oleme teadlikud sellest, et mõnel kasutajal on meie platvormi kasutades ilmnenud vigu, täpsemalt neil, kes kasutavad API-t. Oleme töötanud selle kallal, et vähendada aegumisi süsteemis ja jätkame selle optimeerimist kogu mai jooksul.

Uued keeled – töötame praegu ka uute keelte lisamisega meie platvormile. Kui see projekt saab lõpetatud, on meil kokku 23 keelt.

***

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest siin, vajadusel konsulteeri spetsialistiga