Go & Grow’l uus välimus ja mõned uued lisavõimalused …

Bondora uudised

Viimasel ajal oleme usinasti töötanud paari muudatuse kallal populaarse Go & Grow’ toote juures, mille tööversioonile panime nimeks Go & Grow Lumi. Hetkel puudutavad muudatused vaid Go & Grow’d, kuid neile, kes kasutavad korraga rohkem kui üht Bondora toodet, on meil järgmistel kuudel varuks veel mõned üllatused, mis kasutajakogemust kindlasti oluliselt parandavad.

Trip to Hawaii - Go and Grow

Kiirülevaade muutustest:

  1. Uus juhtpaneel – nüüd näed Go & Grow’ esilehel korraga kõigi oma kontode lisatud, teenitud ja koos kasvatatud summasid, lisaks ka seda, millist tootlust reaalajas teenid
  2. Tahad raha otse pangakontole kanda? Pole probleemi!
  3. Kanna raha lihtsalt ja mugavalt otse Go & Grow’ kontole
  4. Uus liides teeb Go & Grow’ kasutamise eriti sujuvaks

Go & Grow’ põhiomadused ei ole muutunud. Siin on aga väike ülevaade sellest, mis on.

Uus juhtpaneel

Kõige olulisem ennekõike – uuel juhtpaneelil näed korraga kõigi oma Go & Grow’ kontode lisatud, teenitud ja koos kasvatatud summasid. Lisaks näed seal ka konto tootlust* reaalajas.

New dashboard - Go & Grow

Üleval vasakus nurgas on näha Sinu isiklik Go & Grow’ konto. See on kasulik peamiselt siis, kui kasutad rohkem kui üht Go & Grow’ kontot ja saad nüüd erinevate kontode vahel lihtsamalt liikuda. Iga konto juures on ära toodud kogutud summa ning tootlusprotsent, mis näitab, kui lähedal oma eesmärgile oled.

Kui vajad Go & Grow’ konto maksuaruannet, soovid olemasolevat kontot seadistada või luua uue, siis on see kõik võimalik iga konto juures, klõpsates vaid menüünuppu noolekeste kõrval.

Trip to Hawaii - Go and Grow

Lisaks oma konto andmetele näed ka viimast blogi- ja videopostitust, kehtivaid pakkumisi ja kampaaniaid.

Raha lisamine ja välja võtmine

Kaks kõige tähtsamat asja, kas pole? Mõlemat saad nüüd teha vaid kolme liigutusega.

Kui Sul on rohkem kui üks Go & Grow’ konto ning soovid ühele neist raha kanda, saad kiire ülevaate igal kontol olevast summast, kui klõpsad nuppu “Vali mõni muu Go & Grow’ konto”.

Add money - Go and Grow

Sama kehtib raha väljavõtmise kohta, kus saad ka väljavõetava summa enne tehingu kinnitamist üle kontrollida. Varem tuli raha kõigepealt Bondora kontole liigutada ning alles siis sai selle pangakontole või krediitkaardile kanda. Sellele keerdkäigule võid nüüd hüvasti öelda ning tervitada lihtsamaid kandeid.

Withdraw - Go and Grow

Sa ei näe uut kujundust?

Vali pärast sisselogimist oma nimi, toode ja seejärel Go & Grow.

Product choice - Go and Grow

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest või konsulteeri vajadusel finantsnõustajaga.