Head aega, aasta 2021 ja tere, tänane Bondora superstaar

Bondora uudised

Lõppev 2021. aasta on kõige rohkem õpetanud mitmekülgsust. Tõmbame aastale joone alla ja tutvume Kerli Raskiga – värbaja ja Bondora 16. superstaariga. Kerli on tõeline üheksat ametit pidav Hunt Kriimsilm ning Bondoras toimetanud mitmes (mitte vaid tööga seotud) rollis. Superstaaride blogiseerias räägime bondorakate kirest oma tegemiste vastu, sellest, miks nad armastavad oma tööd ning jagame paljut muud põnevat, mida Sa nende kohta enne ei teadnud. Loe Kerli teekonna kohta lähemalt.

Kerli elu moto: "Häält kasuta lahkuse jagamiseks, kõrvu kaasa tundmiseks, käsi heategude tegemiseks, mõistust tõe leidmiseks ja südant armastamiseks." – Anonüümne
Kerli elu moto: “Häält kasuta lahkuse jagamiseks, kõrvu kaasa tundmiseks, käsi heategude tegemiseks, mõistust tõe leidmiseks ja südant armastamiseks.” – Anonüümne

Bondora superstaar #16 – Kerli Rask

👱🏼‍♀️ Bondoras alates: 2014 & 2020

🤝 Amet: Värbaja

🧑🏼‍🤝‍🧑🏼 Osakond: Personal

Kerli liitus Bondoraga 2014. aasta alguses Investorsuhete juhina turundusosakonnas. Seejärel panustas ta klienditoesse Investorsuhete meeskonna juhina. Kuid see pole sugugi kõik …

Räägime lähemalt!

2015. aasta suvel sai minust ema. Tulin pärast seda küll korraks tööle tagasi, ent sain peaagu kohe teise lapse. Osalesin siiski iga-aastastel üritustel ning hoidsin seega kontorieluga kontakti. Ametlikult naasesin tööle 2020. aasta kevadel Partnersuhete juhina, kus tegelesin uute koostööpartnerite otsimise ja olemasolevate suhete hoidmisega. Üks asi viis teiseni ja lõpuks sattusin hoopis personaliosakonda värbajaks. Minu kogemus Bondoras on suurepärane näide sellest, kuidas karjäär võib olla väga põnev ka ühe organisatsiooni sees.

Millise olulise oskuse oled läbi erinevate ametite Bondoras omandanud?

Info analüüsimine, sest töötan pidevalt uute teemadega. Pean mõistma, milline info on vajalik ja väärib jagamist.

Selline on Kerli tavaline päev:

Värbajana veedan enamiku oma päevast kandidaatidega tutvudes. Praegu värbame väga palju, mistõttu keskendume protsessi täiustamisele ja andekate inimeste leidmisele. Mida kasutan? Kõike peale Tinderi  😂 Ja kui me siin seda teemat juba puudutasime, siis vaata kindlasti, millised töökohad on praegu vabad.

Mis on Sinu töö juures kõige parem?

Töötamine suurepärases meeskonnas ja tulevaste superstaaride leidmine, kes ütlevad “Jaa, tahaksin väga Bondoraga liituda!”

Mis on Sinu lemmik Bondora väärtus?

Ei mingit häma. Suhtlus peab olema otsekohene, otsused õigeaegsed ning lubaduste täitmisel tuleb anda endast parim.

Kerli raamatusoovitus:

“Mindset”, Carol S. Dweck

Isiklikumas plaanis

Lemmik telesaade?

Neid on nii palju, aga üks viimase aja naljakamaid on USA “The Office”.

Kas ananassil on asja pitsa peale?

Mul pole selle vastu midagi. Aga austustest Itaalia köögi vastu ma ise seda sinna ei paneks.

Mis on Sinu lemmiktoit?

Šokolaad. Harva, kui mul sellest kõrini saab!

Mille suhtes oled eriti kirglik?

Jätkuv eneseareng on mulle väga tähtis. Loen tihti raamatuid teadvelolekust ja osalen tööga seotud koolitustel.

Mida tahaksid teha, kuid kardad?

Olen lapsest saati peljanud ratsutamist ja mulle meeldiks sellest hirmust üle saada.

Mida Sulle meeldib teha, kui Sa ei tööta? 

Kui ma perega koos ei ole, siis meeldib mulle lihtsalt vedeleda ja Netflixi meelelahutust nautida 😁 Pärast mõneaastast pausi alustasin ka taas tennisemänguga.

Ongi kõik! Aitäh, Kerli, et jagasid meiega oma kogemust Bondoras, rääkisid oma huvidest ning olid 2021. aasta viimane superstaar ⭐️

Loodetavasti meeldib Sulle tutvuda inimestega, kes teevad Bondorast parima veebipõhise investeerimisplatvormi. Järgmisel aastal tutvume 17. Bondora superstaariga.

Artiklis avaldatud vaated ja arvamused on seotud vaid selle inimesega ega väljenda Bondora ametlikke seisukohti.