HĂŒpe Go & Grow’ investeeringutes

Statistika ja andmed

Kokku investeeriti Bondora kaudu oktoobris 3 114 157 eurot, mis on 4,9% rohkem kui septembris. VĂ€ga suur oli tĂ”us Go & Grow’s, kus investeeringute maht summaga 1 134 395 eurot peaaegu kahekordistus (48,5% rohkem).

Go & Grow' investeeringute maht tÔusis 48,5%.
Go & Grow’ investeeringute maht tĂ”usis 48,5%.

Ka investeeringud Portfellihalduri kaudu kasvasid. Nende kogusumma ulatus 1 237 033 euroni, mis on 6,7% rohkem kui möödunud kuul. Portfolio Pro investeeringud aga vÀhenesid 28,1% ja nende summa oli 694 648 eurot. Samuti vÀhenes API-investeeringute maht 65,1%, lÔppsummaks jÀi 47 541 eurot. Kesk maailma majanduskriisi jÀtkas oktoober Bondora tÔusutrendi.

Investeerimine erinevatesse toodetesse, oktoober
Investeerimine erinevatesse toodetesse, oktoober

Portfellihaldur on endiselt kÔige suurema investeeringute osakaaluga toode ning kokku suurenes selle osa 2%, moodustades 40% kÔigist investeeringutest. Samal ajal on Portfolio Pro ja Go & Grow kohad vahetanud. Portfolio Pro kaotas 11% oma osakaalust ning jÀi pidama 22% peal, Go & Grow tÔusis 10% ja saavutas osakaalu 36%. API-investeeringute maht langes pisut ehk 1% ja moodustas 2% kÔigist investeeringutest.

Investeerimine erinevatesse toodetesse, oktoober
Investeerimine erinevatesse toodetesse, oktoober

Investeerimine erinevatesse toodetesse, september
Investeerimine erinevatesse toodetesse, september

VĂ€ike muutus Bondoras

Vaatasime investeeringute jagunemist klientide jĂ€rgi erinevatesse toodetesse. AnalĂŒĂŒsi tulemusel mĂ€rkasime, et suurema osa investeeringutest Portfellihalduris ja Portfolio Pros teevad juba niigi aktiivsed investorid. Seega muutsime hajutamise reegleid nii, et kĂ”igil Go & Grow’ investoritel oleks vĂ”rdsed vĂ”imalused investeerida.

See tĂ€hendab, et Portfolio Pro ja Portfellihalduri investorid vĂ”ivad viimasel ajal olla mĂ€rganud investeeringute vĂ€henemist. See vĂ”ib kĂŒll meele mustaks teha, kuid peame hooltisema selle eest, et kĂ”igil investoritel oleks Bondoras vĂ”rdsed vĂ”imalused. Kui otsid alternatiivi, proovi investeerimist Go & Grow’s ja kasuta selleks vaba raha oma kontol.

Jalgealune jÀlle kindlam

Bondora investeeringud ĂŒletasid oktoobris kolme miljoni piiri. Seda peamiselt investorite juurdevoolu tĂ”ttu Go & Grow’sse. Tootlus kuni 6,75%* aastas ja lihtne investeerimine teevad sellest erinevate huvidega investorite lemmiku.

Uuri lÀhemalt Bondora investeerimisvÔimaluste kohta siit.