Investeerimine mustemateks päevadeks | Bondora kangelased: 7. osa eelvaade

Bondora uudised

Tere tulemast vaatama Bondora kangelaste sarja, kus investorid jagavad meiega oma lugusid.

Täna vaatame väikest eelvaadet järgmisel nädalal linastuvast 7. osast! See on Tobias. Tudeng ja veepalli kohtunik Saksamaalt, keda huvitab finantstehnoloogia. Selles osas räägib Tobias teile, kuidas tema umbes aasta aega tagasi alustas ühisrahastustes investeerimisega selleks, et säästa mustemateks päevadeks.

Tobias investeerib mitmel platvormil, kuid Bondora on tema lemmik, kuna raha saab siin kiiresti kätte, tootlus on kõrge ja konto haldus tasuta.

Investeeri kohe

“Kui otsid lihtsat, kuid kasumlikku platvormi, on Bondora kindlasti hea valik.”

Kas meeldis? Siis püsi lainel, sest terve osa tuleb välja juba järgmisel nädalal!

Soovid samuti Bondora kangelaste sarjas osaleda? Kirjuta meile!

*Investeerimine on alati seotud riskidega. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik. Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid eelmiste perioodide tootlus ei ole garantii järgmiste perioodide tootluseks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga. Videos kõlavad ideed ja arvamused on kõnelejate endi mõtted ega pruugi väljendada Bondora tõekspidamisi või seisukohti.