Investeerimine tulevikku ei pea olema keeruline! | Bondora kangelased, 2. osa

Bondora uudised

Tere tulemast vaatama meie Bondora kangelaste sarja teist osa. Bondoras investeerib juba peaaegu 90 000 inimest. Tahame teid üksteisega lähendada ning näidata, kuidas mõned teist elavad ja investeerivad.

Tänases osas tutvustame Eestist pärit investorit Claudiat. Claudia räägib oma tuleviku eesmärkidest, sellest, kuidas ta arvas, et investeerimine on liiga keeruline ning kuidas ta alustas investeerimist ilma mingite eelteadmisteta. Tema lugu on suurepärane tõestus sellest, et tulevikku investeerimine ei pea olema keeruline!

Claudia unistus on olla rahaliselt sõltumatu ja elada maal ning ta on valinud oma investeerimismeetodiks Go & Grow’ peamiselt selle lihtsuse, aga ka seetõttu, et Bondora on pärit tema kodumaalt.

Investeeri kohe

Bondora kangelaste - Claudia

“Ma arvasin, et minust ei saa kunagi investorit. Hakkasin aga vaikselt erinevaid võimalusi katsetama ja leidsin oma lemmiku.”

Kas soovid samuti Bondora kangelaste sarjas osaleda? Kirjuta meile [email protected]

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel pea nõu finantsnõustajaga. Videos kõlavad ideed ja arvamused on kõnelejate endi mõtted ega pruugi väljendada Bondora tõekspidamisi või seisukohti.