Portfolio Pro osakaal kasvab: juunikuu numbrites

Statistika ja andmed

Pärast kaht järjestikust rekordkuud vähenes investeerimine juunis pisut. Kokku investeeriti 9 406 795 eurot ja tõusis investeeringute osakaal Portfellihalduri ja Portfolio Pro kaudu. Go & Grow’ investeeringute maht oli juunis 5 434 734 eurot.

Go & Grow’ osakaal 58%

Investorid eelistasid juunis pigem isikupärasemaid investeerimisvõimalusi. Go & Grow’ osakaal oli 58%, mis võrreldes möödunud kuuga on 6% vähem. Portfolio Pro ja Portfellihalduri investeeringud tõusid mõlemad 3%, vastavalt 22% ja 19% peale. See võib olla seotud investorite kasvava huviga omada investeeringute üle suuremat kontrolli ja investeerida pikemaajaliste eesmärkidega.

Enesekindlamad investorid

Investeerimine Bondora ühisrahastusse on endiselt populaarsem kui kunagi varem. Bondora ennustab investeeringute jätkuvat kasvu ja usub, et investeeringute kogusumma jõuab sel aastal ka veerand miljardi euroni.

Investorid on muutunud enesekindlamaks ja hakanud oma teadmisi ühisrahastusest usaldama ning valivad seega isikupärasemaid tooteid. See võibki olla põhjuseks, miks juunis eelistati Go & Grow’ asemel Portfellihaldurit ja Portfolio Pro’d. Andmed puudutavad aga vaid juunit ning trend võib tulevikus muutuda.

Loe lähemalt Bondora erinevate investeerimistoodete kohta siit.

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.