Investeeringute kogusumma kasvas kõigis Bondora toodetes

Statistika ja andmed

Detsembris kasvas investeeringute maht jätkuvalt ning 2020. aasta lõppes meie jaoks väga positiivselt. Kokku investeeriti detsembris 7 043 525 eurot. See oli võrreldes novembrikuu 6 531 141 euroga 7,8% rohkem.

Investeeringute maht Bondoras kasvas 2020. aasta lõpus.
Investeeringute maht Bondoras kasvas 2020. aasta lõpus.

Go & Grow’ investeeringute summa tõusis 7,9% ja oli 6 543 775 eurot. Enim tõusis aga Portfolio Pro tehingute summa, mida oli kokku 187 375 euro eest ja see on koguni 45% rohkem kui novembris. Portfellihaldur (310 575 €) oli ainus, mille maht novembriga võrreldes vähenes.

Investeerimine erinevatesse toodetesse 2020. aasta detsembris
Investeerimine erinevatesse toodetesse 2020. aasta detsembris

Kindel samm

Kuigi Portfolio Pro investeeringute maht kasvas väga palju, jagunesid investeeringud erinevate toodete vahel siiski novembriga suhteliselt sarnaselt. Endiselt investeeriti kõige rohkem (93%) Go & Grow’, seejärel Portfellihalduri (5%) ja alles siis Portfolio Pro (2%) kaudu. API investeeringute osakaal moodustab 0,01% kõigist Bondora investeeringutest.

Investeerimine erinevatesse toodetesse, november 2020
Investeerimine erinevatesse toodetesse, november 2020

Investeerimine erinevatesse toodetesse, detsember 2020
Investeerimine erinevatesse toodetesse, detsember 2020.

Uue aasta plaanid

2021. aasta algus on suurepärane aeg mõelda oma investeerimisstrateegiast. Bondora Go & Grow on oma lihtsuse tõttu suurepärane koht, kust alustada. Nägemaks, mis Su Go & Grow’ investeeringutest aja jooksul saada võib, kasuta Go & Grow’ Ennustust.

Selleks leia Go & Grow’ lehelt üles Ennustus. Sisesta summa, mille plaanid esialgu investeerida, igakuine panus ja aastate arv, kui pikalt kavatsed investeerida. Ennustuse tulemus näitab, kuidas investeering aja jooksul kasvama hakkab ja milliseks see valitud ajaperioodi lõpuks kujuneda võib.

Bondora püsib kindlalt rajal ja kasvab

Investeeringute jagunemine detsembris ei olnud novembrist oluliselt erinev. Maht aga tõusis 7,8% ning kogusumma oli 7 043 525 eurot. Jälgime pingsalt maailmamajanduse olukorda ning kohandame oma tooteid ja pakkumisi järgmiste kuude jooksul vastavalt. Lähitulevikus kuulub suurem osa Bondora investeeringutest aga tõenäoliselt Go & Grow’le.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.