Investorite enimküsitud küsimused aprillis 2020

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi ja tulin Bondorasse tööle üle kuue aasta tagasi aastal 2013, kui siin oli vähem kui kümme töötajat. Nüüdseks investeerib Bondora kaudu enam kui 119 000 investorit 85 riigist üle maailma ja nad on kokku investeerinud üle 369 miljoni euro, kusjuures need numbrid kasvavad iga päev.

Alustasin assistendina, ent aja jooksul olen töötanud erinevates Bondora osakondades ning hetkel juhin investorsuhete meeskonda. Tahame pakkuda oma investoritele parimat klienditeenindust.

1. Bondora kangelased?

Aja jooksul on meile kogunenud hulk tagasisidet investoritelt erinevatest maailmajagudest. See on andnud meile ideid, kuidas end parandada, ent samas ka kinnitust, et teeme head tööd oma toote arendamisel ja äri edendamisel. Meil on hea meel, et nii paljud teist on meiega rahul! Mõni investor on isegi olnud nõus oma investeerimisharjumusi ja -nippe põhjalikumalt jagama.

Nagu ikka kipub juhtuma, viis üks asi teiseni ja ühel hetkel tuli ühel meist mõte luua videosari (me teame küll, kes, aga ta ei soovi endale liigset tähelepanu tõmmata ning peab seda meeskonnatööks!). 😊).

Selline võiks olla väike tagasivaade Bondora kangelaste sarja algusele. Nüüd on see saanud aina populaarsemaks ning hiljuti avaldasime Bondora kangelaste sarja 4. osa.

Kui Sa pole seda veel näinud, siis leiad selle meie sotsiaalmeediast või blogist. Väga lahe vaatamine!

Kui tunned, et see pakub Sulle huvi ja tahaksid ise video kangelane olla, siis pole veel liiga hilja! Kujundaksime meeleldi sellest traditsiooni ning jätkaksime videote avaldamist. Osale kindlasti!

Kui soovid lähemalt kuulda, võta ühendust meie klienditoega, kes hea meelega viib asjad mõttetasandilt edasi.

PS! Kui Sinu ainus hirm on kaamerahirm, siis ära muretse. Meie tiimi professionaalid ja filmigrupp on väga toetavad. Nad juhendavad Sind kogu protsessi vältel ning Sina saad ühe toreda ja lõbusa kogemuse võrra rikkamaks. Mine vooluga kaasa ja lase oma unistustel lennata (vähemalt nii kirjeldavad seda teised kangelased).

Jaga oma lugu, maailm ootab!

Go and Grow logo

2. Vahetasin hiljuti panka ja tahaksin Bondora kontole sealt raha kanda, kuid ma ei leia seda teie pankade nimekirjast. Kas see tähendab, et ma ei saagi sellest pangast raha Bondora kontole kanda?

Pankade nimekiri, mida sissemakse lehel näed, on lihtsalt mõeldud makse mugavamaks tegemiseks, kus lingid viivad Sind vastava panga kodulehele. Kui Sinu panka selles nimekirjas pole, ei tähenda see, et me ei teeks nendega koostööd. Sinna on lisatud vaid meie teadmiste järgi kõige populaarsemad pangad, et leht oleks lihtsam ja selgem.

Võtame vastu makseid kõigist Euroopa Liidu pankadest. Logi vaid oma veebipanka sisse nagu ikka ja alusta uut makset meie pangaandmetega.

NB! Lisa makse kirjeldusse alati ka oma kontoga seotud viitenumber. Nii on meil lihtsam Sinu makset tuvastada ja see läheb kiiremini läbi.

Pankade nimekiri - Bondora

3. Ma ei saa millegipärast kasutaja ankeedis oma koduaadressi lisada. Mis ma tegema pean?

Mõnikord ei tunne süsteem sisestatud aadressi ära. Palun lisa oma aadress nii, nagu näed seda Google’i kaardirakenduses. Võib juhtuda, et süsteem ei aktsepteeri eritähti.

Kui aadressi pole kaardil, võid selle ise sinna lisada, või sisestada lähima aadressi, mida automaatselt näidatakse ning anda klienditeenindusele kirja teel teada, millised andmed puuduvad ja saame asja kontrollida ning probleemi lahendada.

Ja lõpetuseks …

Viimases enimküsitud küsimuste postituses rääkisime uuest Investeeri ja sõida kampaaniast.Vahepeal on sellega seoses tekkinud uusi küsimusi, seega siin on 2. osa.

Investeeri ja sõida - Bondora

Korduma kippuvad küsimused kampaania kohta

  • Kas on tähtis, kui palju ma investeerin? Kas loosis osalemiseks on mingi miinimumsumma?

Kõigil, kes kampaaniaperioodil investeerivad, on võrdne võimalus võita. Ükskõik, kas investeerid 100 € või 10 000 € – loosimises osaled ikka.

Loosis osalevad kõik, sõltumata investeerimismeetodist.

Lisaküsimuste korral võta meiega kindlasti ühendust – aitame rõõmuga! Kirjuta meile aadressil [email protected] tööpäeviti 9-17.

*Loosis osalemiseks pead kandma raha oma Bondora kontole vahemikus 16.03.2020–31.05.2020. 5000 € võitja loositakse välja 1. aprillil 2020 ja samal päeval antakse talle sellest ka e-posti teel teada. 10 000 € võitja loositakse välja 1. mail 2020 ja samal päeval antakse talle teada sellest ka e-posti teel. BMW võitja loositakse välja 1. juunil 2020 ja samal päeval antakse talle sellest ka e-posti teel teada. Rahalised auhinnad kantakse seitsme tööpäeva jooksul võitja Bondora kontole. BMW tarnitakse võitjale Euroopa majanduspiirkonna piires enne 1. jaanuari 2021. aastal. Kasutaja nõustub autot mitte müüma ja Bondora kaubamärgiga seotud elemente autolt mitte eemaldama enne 12 kuu möödumist auto kättesaamisest. Kõik võitjad nõustuvad osalema võidujärgsetes Bondora turunduskampaaniates, mis võivad sisaldada, kuid mitte ainult, kirjalikku ja pildilist sisu. Kasutatud pildid on illustratiivsed ja võivad tegelikust sõidukist erineda. Investeeringud ei ole tagatud. Kohalduvad Kasutustingimused.

*Investeerimine on alati seotud riskidega. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik. Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid eelmiste perioodide tootlus ei ole garantii järgmiste perioodide tootluseks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.