Jaanuarikuu enim küsitud küsimused 2020 – vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi ja tulin Bondorasse tööle rohkem kui kuus aastat tagasi aastal 2013, kui siin oli vähem kui kümme töötajat. Nüüdseks investeerib Bondora kaudu enam kui 103 000 inimest 85 erinevast riigist, kes on kokku investeerinud üle 343 miljoni euro ja need numbrid kasvavad iga päev.

Alustasin assistendina, aga aja jooksul olen töötanud erinevates Bondora osakondades ning hetkel juhin investorsuhete meeskonda. Tahame pakkuda oma investoritele parimat klienditeenindust. Siin on väike ülevaade küsimustest, mida 2020. aasta jaanuaris kõige rohkem küsiti. Head lugemist!

 🏆 100 000+ investorit on meiega.

PS! Viimati kohtusime detsembris. Sellest ajast alates on Bondoraga liitunud üle 11 000 investori. Tere tulemast teile kõigile!

1. Tere! Kandsin täna oma Go & Grow’ kontole raha. Kuidas saan kontrollida, kas osalen Investeeri 2020 kampaanias?

Kõik, kes Investeeri 2020 kampaania jooksul investeerivad osalevad automaatselt ka auhinnaloosis*.

Kampaania lõpeb koos jaanuariga, seega on praegu tõesti viimane hetk investeerida – ära maga oma võimalust maha! Peaauhind on 12 000 € ning selle võitja loositakse välja 3.02.2020.

👉 Loosimist saab otse-eetris jälgida meie YouTube’i kanalil ja Facebooki lehel algusega 11:30 (EET) esmaspäeval, 3. veebruaril. Püsi lainel! 🎉

Invest 2020 - Bondora

Investeeri nüüd** ja osaled auhinnaloosis*.

2. Kandsin oma Go & Grow’ kontole raha ning sain ka teate, et see on kohale jõudnud, kuid ei näe raha oma kontol.

Kui tegid pangast ülekande Go & Grow’ kontole, kuid kolme päeva möödudes Sa seda endiselt ei näe, siis võib olla, et tegid kande oma põhikontole ja see on seal Vaba raha all.

Seda küsimust saab lahendada kahel moel:

Lahendus 1
Võid raha vaba raha alt Go & Grow’ kontole kanda. Klõpsa lihtsalt Sissemakse nuppu peamenüüs.

Esimese sammuna vali Bondora

Teise sammuna Go & Grow’ konto, kuhu raha kanda soovid.

Kolmanda sammuna sisesta summa ja kinnita. Seejärel kantakse raha valitud Go & Grow’ kontole.

Add money - Bondora

Lahendus 2
Kontrolli, kas automaatsed kanded Go & Grow’ kontole on seadistatud

Go and Grow goal - Bondora

Automaatsed kanded on aktiveeritud, kui nupp on roheline.

Kui oled automaatsed kanded lubanud, kantakse kogu vaba raha ja kõik tuleviku sissemaksed rahavoost otse Sinu valitud Go & Grow’ kontole. Kui Sa ei soovi automaatseid makseid, saad kanda raha oma Go & Grow’ kontole Sissemakse nupuga Go & Grow’ portfelli juures.

3. Näen konto avalehel ainult oma Go & Grow’ kontot. Kuidas saaksin näha ka teisi tooteid (Portfellihaldurit või Portfolio Pro’d)?

Go & Grow on meie kõige populaarsem toode ja vaikimisi valik kõigile, kes Bondoraga liituvad, kuid erinevaid tooteid lisada on väga lihtne.

Kui praegu ei ole Sinu peamenüüs Portfellihaldurit ega Portfolio Pro’d, siis saad need lisada vaate muutmise lehel. Klõpsa oma nimel ekraani üleval paremas nurgas ja vali “Muuda vaadet”. Seejärel leia tulp “Kohanda” ja aktiveeri seal soovitud tooted ning klõpsa “Vali” nuppu tulba kohal.

Rohkem infot siin:

NB! Kui Sa ei soovi, et raha läheks valele kontole, kontrolli, et automaatsed kanded oleksid lubatud vaid Go & Grow’ kontol. Ava lihtsalt vastava toote lehekülg ning vaigista seal automaatsed kanded.

Lisaküsimuste korral võta meiega kindlasti ühendust – aitame rõõmuga! Kirjuta meile aadressil [email protected] ja võtame Sinuga peagi ühendust (tööaeg E-R 9-17).

*Loosimises osalemiseks pead kandma raha oma Bondora kontole vahemikus 4.11.2019–31.01.2020. Nädala võitjad loositakse välja iga nädal 13 nädala jooksul ning nendega võetakse e-posti teel ühendust. Peaaauhind loositakse välja 3. veebruaril 2020 ja võitjaga võetakse e-posti teel ühendust. Võidusummad kantakse võitjate Bondora kontodele seitsme tööpäeva jooksul ning peaauhinna võitjale igakuiste maksetena vastavalt lepingule. Kõik võitjad avalikustatakse Investeeri 2020 kodulehel.

**Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.