Juulikuu viis enim küsitud küsimust – vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi Bondora investorsuhete tiimist. Tahame oma investoritele pakkuda parimat klienditeenindust ning vastata kõigile teie küsimustele. Siin on seekordsed viis enim küsitud küsimust. Vaatame lähemalt!

Kairi - Bondora
Kairi on töötanud Bondoras alates 2013. aastast. Ta alustas assistendina, ent on aja jooksul töötanud erinevates Bondora osakondades ja juhib nüüd investorsuhete meeskonda.

Soovitusprogramm: “Kuidas on sõprade soovitamise programm muutunud?”

Soovitusprogrammi kaudu on meiega liitunud palju uusi õnnelikke investoreid. Tahame, et meie soovitusprogramm oleks jätkuvalt parim turul, seega tegime sellesse kolm olulist muudatust:

  1. Boonust saad teenida 5% sõbra investeeringult, maksimaalselst 10 000 €. Suurim võimalik boonus ühe sõbra kohta on 500 €. Kutsutud sõprade arvule me endiselt piiranguid ei sea.
  2. Väljamakse 90 päeva pärast. Boonus makstakse välja 90 päeva pärast summa arvutamist, kui kõik kriteeriumid on täidetud.
  3. Selgemad kasutustingimused. Programmi reeglid on nüüd lihtsamad ja selgemad. Loe uusi Kasutustingimusi siit.

Boonust teenida on lihtne! Logi sisse, klõpsa Kutsu sõpru nuppu, järgi seal toodud juhiseid ja hakka boonust teenima.

Laenud: “Millal Hispaanias jälle laene väljastama hakatakse?”

Koroonakriisi alguses otsustasime ennetava meetmena ajutiselt peatada laenude väljastamise väljaspool Eestit. Hindame olukorda uuesti septembris ja otsustame, kas laenude väljastamise taastamine Hispaanias ja Soomes toetaks jätkusuutlikku kasvu.

Kaardimaksed: “Miks kaardimaksega enam sissemakset teha ei saa?”

Seoses hiljutiste uudistega Wirecardi kohta oleme peatanud kaardimaksete töötlemise nende abiga.

SEPA payments - Bondora
SEPA-maksed on lihtsad, kiired ja turvalised.

Selle asemel julgustame kliente kasutama SEPA-makset, mis on isegi lihtsam ja kiirem. Nii jõuab raha Sinu kontole vaid 10 sekundiga või isegi kiiremini ja seda ööpäevaringselt iga päev. Samuti kasutatakse SEPA-makse puhul kahe-etapilist isikutuvastust, mis on väga turvaline.

Kavatseme juba sel aastal uusi kaardimakse pakkujaid katsetada, kuid SEPA-maksetest midagi lihtsamat, turvalisemat ja kiiremat leida on raske.

Go & Grow: “Kas vähendate kuni 6,75%* aastast netotootlust,  kui investorite nõudlus kasvab?”

Hetkel ei ole meil kavas Go & Grow’ tootlusmäära muuta. Kui nõudlus liigselt kasvab, saame kõigepealt ajutiselt piirata investeeritava summa suurust ja moodustada investorite ootenimekirja, selle asemel, et väljastada rohkem laene. Jätkusuutliku kasvu jaoks on väga oluline laenuportfellide hulka mitte liiga kiiresti tõsta. Seega, kui selline olukord peaks tekkima, piiraksime netotootluse säilitamiseks parema meelega investeeringuid.

“Kui kiiresti makse kohale jõuab?”

Tavaliselt võtab makse laekumine aega 1–3 tööpäeva ja Sa saad selle kohta teate. Teavituste seadeid saad muuta Seadete juures Eelistuste halduse alt.

Vaata seda videot, kui soovid maksete kestuse kohta rohkem teada.

Ongi selleks kuuks kõik! Kui Sul on lisaküsimusi, uuri meie Klienditoe lehte, kust leiad vastused kõigile Bondoraga seotud küsimustele. Jälgi meid ka Instagramis, kust leiad palju nippe, uudiseid ja muud. Järgmise korrani!