Juunikuu enim küsitud küsimused 2020 – vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi Bondora investorsuhete tiimist. Tahame oma investoritele pakkuda parimat klienditeenindust ning vastata kõigile teie küsimustele. Siin on juunikuu neli enim küsitud küsimust. Vaatame lähemalt!

Kairi on töötanud Bondoras alates 2013. aastast. Ta alustas assistendina, ent on aja jooksul töötanud erinevates Bondora osakondades ja juhib nüüd investorsuhete meeskonda.

1. Maksud: “Kust leian Go & Grow’ maksuraporti?”

Selle saad lihtsasti alla laadida oma Go & Grow’ konto juhtpaneelilt.

  1. Mine oma konto lehele.
  2. Klõpsa Seadete nupul ning vali sealt Go & Grow’ maksuraport.
  3. Seejärel märgi ajaperiood, mille kohta raportit soovid ning klõpsa Loo raport.
  4. Kohe luuaksegi Sulle PDF formaadis raport, mis laaditakse automaatselt ka Sinu arvutisse.

Vajad rohkem infot? Vaata seda videot või külasta Klienditoe lehte.

2. Pangakonto kinnitamine: “Miks ei saa pangakontot kinnitada kaardimaksega?”

Seda küsimust küsitakse meilt palju. Bondora püüab kõigi vahenditega oma klientide raha ja infot kaitsta. Sellepärast kinnitamegi klientide pangakontosid vaid SEPA või TransferWise’i maksetega.

Kogemus on näidanud, et kaardimaksed on tihti seotud pettustega. Seega kaitseme sellega oma investoreid, kui aktsepteerime konto kinnitamiseks vaid SEPA ja TransferWise’i makseid.

3.  Ennustus: “Kuidas saan Go & Grow’ kasumit ette näha?”

Go & Grow’ kogutootlust saad arvutada intuitiivse Go & Grow’ Ennustuse tööriista abil.

See on üsna lihtne:

1. Mine oma Go & Grow’ lehele

2. Klõpsa triibulisel ikoonil lehe ülemises paremas nurgas

3. Vali Ennustus ja vaata, kuidas Sinu raha kasvada võib!

Lehe vasakus servas võid ka erinevate summade ja ajaperioodidega katsetada ning näha, kuidas need investeerimistulemusi mõjutavad. Go & Grow’ Ennustusega näed tulevikku!

4. Go & Grow’ eesmärgid: “Kas investeerimiseesmärk mõjutab tootlust?”

Kõik Go & Grow’ kontod teenivad 6,75%* tootlust aastas, sõltumata investeerimiseesmärgist. Nii et pole vahet, kas valisid eesmärgiks pensioni või lisasissetuleku, investeeringu tootlust see ei mõjuta.

Eesmärgi seadmine aitab Sul lihtsalt sihti paremini silme ees hoida ja investeerimisplaanile truuks jääda.

5. Noored investorid: “Ma ei ole veel 18-aastane, kas võin Bondoras investeerida?”

Bondoras investeerimiseks pead olema 18-aastane. Kuid oma lapse tulevikule mõeldes võivad Sulle Go & Grow’ konto avada Sinu vanemad.

Selleks tuleks luua uus Go & Grow’ konto, mille eesmärk on koguda raha lapse tulevikuks. Edasi saab avada lapsele eraldi alamkonto ning kui vanust piisavalt, saab noor avada oma konto ning investeerimisega jätkata.

See, et Sa enne 18-aastaseks saamist Bondoras kontot avada ei saa, ei tähenda aga, et Sa ei võiks investeerimise kohta õppida. Tee seda kindlasti ning uuri finantsmaailma kohta nii palju kui võimalik. Loe meie blogi ning jälgi YouTube’i kanalit, kus jagame väärtuslikku investeerimisinfot, nippe rahaasjade korraldamiseks, räägime ühisrahastustest ja paljust muust. 

Ongi selleks kuuks kõik! Kui Sul on lisaküsimusi, uuri Klienditoe lehte, kust leiad vastused kõigile Bondoraga seotud küsimustele. Nippe, uudiseid ja palju muud leiad ka meie sotsiaalmeediaplatvormidelt. Järgmise korrani!