Kas investeerimine teeb elu paremaks? Bondora kangelased: 5. osa

Bondora uudised

Psühholoogina on Maximilian Schwemmerile alati meeldinud abivajajaid aidata. Samuti püüab ta igapäevaselt arendada ennast, et elada elu, millest unistab.

Kui Maximilian juhuslikult Bondora avastas, ei osanud ta algul arvatagi, et on selles leidnud usaldusväärse finantspartneri, mis aitab tal oma eesmärgid saavutada.

Rahalise sõltumatuse poole

Oma igapäevases töös puutub Maximilian kokku inimestega, kes on ühel või teisel põhjusel kellestki või millestki liigselt sõltuvad. Ta on väga lähedalt näinud pealt, kuidas päevatööle lootma jäämine ei ole viis saavutada soovitud rahalist sõltumatust.

“Minu kogemus inimestega, kellega töötan, on mulle näidanud, et töökoht ei anna Sulle rahalist kindlust,” ütleb ta. Kuigi Maximilianil on praegu hea stabiilne töö, teab ta, et alati võib midagi juhtuda ning just sellepärast soovib ta suuremat rahalist sõltumatust.

“Elu on täis üllatusi, seega on tähtis oma iseseisvuse eest hoolitseda. Just sellepärast ongi rahaline vabadus minu jaoks väga oluline.”

Asi on usalduses

Maximilian usub, et Bondora pakub talle rahaküsimustes samasugust tuge, nagu tema on seda pakkunud oma klientidele. Ta hindab Bondora läbipaistvust, see annab talle kindluse, et Bondorat võib finantstuleviku planeerimisel usaldada. “Just läbipaistvus annab mulle Bondora osas enim kindlust,” märgib Maximilian.

Nagu paljud teised kuulis ka Maximilian Bondora kohta YouTube’ist, sealtsamast sai ta ka esimesed teadmised ühisrahastuse ja meie toodete kohta. Nüüd on Bondorast saanud Maximilliani suurim investeering.

Meeskonnamäng

Kõige rohkem unistab Maximilian Schwemmer kestvast õnnest. Tal on töö, mis pakub talle täielikku rahuldust ning ta püüab end ka isiklikul tasandil pidevalt arendada. Ta käib jõusaalis ja teritab oma vaimu ning soovib kujundada elu, milles ta on rahaliselt sõltumatu. Nüüd on Maximilianil partner, kes aitab tal seda saavutada.

Maximilianile meeldib jälgida igapäevast progressi, seega valis ta Go & Grow’, mille tootlust arvutatakse iga päev.

Investeeri kohe

Kas investeerimine teeb elu paremaks - Bondora Heroes
“Õnnelik ja mõtestatud elu on minu jaoks kõige tähtsam ning olen kindel, et Bondora aitab mul seda saavutada.” 

*Investeerimine on alati seotud riskidega. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik. Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid eelmiste perioodide tootlus ei ole garantii järgmiste perioodide tootluseks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.