Kas me saame alati kiiret likviidsust lubada? Go & Grow risked – 2 osa. (Video)

Bondora uudised

Kõik Go & Grow investorid teavad ning armastavad võimalust raha igal ajal välja võtta.

Analüüsisime mitmete pankade ja investeerimisfondide rahavoogude andmeid, enne kui me selle eelise lisasime – erilist tähelepanu pöörasime 2007-2008 aasta finantskriisi ajale. Saadud informatsioonile lisasime meie enda andmed. See kõik kokku aitas meil mõista, et kiire likviidsuse tagamiseks investoritele peame tagama järjepideva raha puhvri.

Sellele vaatamata võib juhtuda, et Bondora ei ole võimeline väljamaksete nõudlust katma. Antud stsenaariumi puhul töödeltakse Sinu väljamakset ühel järgneval viisil, ükskõik milline esmalt juhtub.

  1. Sa saad täieliku väljamakse niipea, kui Go & Grow konto on piisavalt vaba raha – selle loovad tulevane tulu ja investeeringud.
  2. Sulle laekub osaline tagasimakse niipea, kui kontol on piisavalt vaba raha. See makstakse välja igal pangapäeval, kuniks kogu summa on täidetud.

Kuigi see on muidugi ebatõenäoline, soovime, et kõik Go & Grow investorid oleksid riskidest teadlikud ning teaksid ka meie tegevuskava. Täieliku ülevaate jaoks, lugege meie Go & Grow kasutajatingimusi.