Kas Sinust võiks saada meie esimene turunduse vanemanalüütik?

Bondora uudised

Võimalus selleks on olemas! Sinust võib saada tõeline teerajaja, Bondora esimene turunduse vanemanalüütik. Kusjuures meil on olemas terve andmetiim, kuid varasemalt ühtegi turunduse vanemanalüütikut meie ridades veel olnud pole. Ja Sina võid selle koha nüüd endale saada!

Bondora on oma maailmatasemel tiimi otsimas turunduse vanemanalüütikut, kes haaraks turundusandmete juhtohjad ja leiaks parimad võimalused Bondora turunduse uuele tasemele viimiseks. Meil on suur turundustiim suurte eesmärkidega, mistõttu otsime enda sekka pühendunud eksperti, kes aitaks meil andmete põhjal kõige nutikamaid otsuseid teha.

See tähtis roll võib kuuluda Sulle. Kandideeri juba täna!

Millist panust Sinult ootame?

Sul on au olla kogu turundustiimi analüütika poole eest vastutaja. Peamiselt saavad Sinu ülesanneteks olema kampaaniate analüüs, turunduskulude optimeerimine, kliendikäitumise kaardistamine ja analüüs ning konkurentide tegevuse jälgimine.

Ülesannete täitmisel on Sulle toeks kogu andmetiim. Ühtlasi saad Sa koordineerida ülejäänud analüütikute ja projektidega seotud arendajate tööd, et koos veelgi efektiivsemalt tulemusi saavutada.

 Kandideeri juba täna meie esimeseks turunduse vanemanalüütikuks!

Miks just Bondoraga liituda?

  • Võimalus töötada ülipõnevas ja üha arenevas fintech maailmas, kus saad oma täit potentsiaali rakendada;
  • Saad koheselt muuta klientide ja ettevõtte käekäiku veelgi paremaks;
  • Sul on 100% vabad käed ja saad ellu viia oma visiooni, kuidas Bondora turundusanalüütikale läheneda, sest ühtegi eelkäijat sellel positsioonil ei ole;
  • Saad töötada toetavate, motiveeritud ja pühendunud oma ala spetsialistidega;
  • Turu parim palk – meie jaoks on töötajate kvaliteet tähtsam kui kvantiteet, mistõttu hoiame kollektiivi kompaktsena ja palkame ainult parimaid oma ala eksperte.

🚀 Bondoras on Sul suurepärane võimalus väljuda mugavustsoonist, laiendada oma maailmapilti ning panna alus millelegi tõeliselt tähendusrikkale. Liitu meiega, kui oled valmis järgmiseks suureks sammuks oma karjääris!

Meie ettevõte on üha kiiremini kasvamas, mistõttu otsime tipptegijaid, kellega koos edukalt eesmärke täita. Kui mõte ühinemisest kiires kasvufaasis ettevõttega paneb Sul silma särama ja sooviksid aidata inimestel üle maailma paremat finantstulevikku luua, siis just Sind me otsimegi.

Esita taotlus täna