Kas töötad riskihalduses? Siin on kolm väga head võimalust:

Bondora uudised

Bondora otsib parimaid riskihaldureid, kes aitaks planeerida ettevõtte tegevust, turgudel laieneda, suurendada kasumit ja vähendada riske. Kui mõte ühinemisest meie hüppelises kasvufaasis ettevõttega, mis aitab paremat finantstulevikku luua, paneb Sul simad särama, siis just Sind me otsime. Loe allpool lähemalt tööpakkumiste, ettevõtte ja selle kohta, mida Sulle pakume.

Uus töö ootab Sind Bondoras.
Uus töö ootab Sind Bondoras.

Bondorast

Bondora pakub finantsteenuseid pea miljonile kliendile üle Euroopa. Paremate teenustega aitame neil elada oma unistuste elu ning saavutada finantseesmärgid. Teeme seda kolme tootekategooriaga:

Meie praegune eesmärk on kasvada ühe miljoni õnneliku kliendini ja siin tuledki mängu Sina …

Otsime andekaid inimesi kolmele ametikohale:

Riskihindamises töötamiseks peab Sul olema meeskonnavaimu ja teeme-ära suhtumist. Vaja läheb ka suurepärast kirjalikku ja suulist suhtlusoskust inglise keeles, head tööeetikat ja prioriteetide seadmise oskust. Teadmised SQL-ist, finantsmatemaatikast ja Excelist on samuti olulised.

Tööülesanded on:

  • Toodete krediidiotsuste poliitika toetamine ja arendamine
  • Portfellide analüüs
  • Riskihindamismudelite välja töötamine andmeteadlaste abiga
  • Koostöö tooteomanikuga võlgade tagasisaamise strateegia parandamiseks

Riikide riskihaldusmeeskondade juht peab olema iseseisev, süsteemne, tahtejõuline ja otsustusvõimeline. Kogemus krediidiriski hindamises on vajalik.

Tööülesanded on:

  • Kogu krediidiriski hindamise ja laenuportfelli kvaliteedi haldamine koos riskijuhiga
  • Riski- ja krediidihindamise meeskonna juhtimine ja kujundamine
  • Trendide märkamine andmetes ning portfelli riskide mõistlik hindamine

Klõpsa ametinimetusele ja loe iga töö kohta lähemalt.

Bondora pakub:

Palkame vaid andekaid inimesi seega võid arvestada, et töötad koos tõeliste tegijatega. Hetkel töötab meie juures üle 100 inimese ja kasvame iga päev.

Bondoras on töö ja eraelu tasakaal oluline. Võid arvestada lahke puhkuseplaani, lõbusate tiimiürituste ja turu parima palgaga. Samuti meeldivad meile lemmikloomad ja need võib kontorisse alati kaasa võtta. Pakume ka maitsvat toitu, ohtralt šokolaadi ja lõbusat kontoriinvetari (ping-pongi laud, lauajalgpall, videomängukonsoolid) ja palju muud!

Bondoras laiendad oma silmaringi ning paned aluse millelegi tähendusrikkale. Kui väljakutse Sulle huvi pakub ning oled valmis seda vastu võtma, ootame Sind endi sekka.

Kui mõni neist ametitest on justkui Sulle loodud, kandideeri kohe.