Kas võin kasutada mitut toodet korraga? – Bondora (Video)

Bondora uudised

Tavaliselt kasutavad investorid üht toodet korraga, aga kui tahad otse laenudesse investeerida (Portfellihalduri või Portfolio Pro kaudu), siis soovitame aktiveerida korraga vaid ühte neist, sest muidu võivad erinevad strateegiad teineteise vastu töötama hakata. Go & Grow ei ole teiste toodetega vastuolus, seda võid kasutada igal ajal.

Raha saatmiseks Go & Grow’ kontole lisa makse kirjeldusse kindlasti ka oma kontoga seotud viitenumber (GGxxxxx). Kui tahad investeerida Portfellihalduri või Portfolio Pro kaudu, pead lisama raha oma Bondora põhikontole, kust see investeeritakse edasi laenudesse.

  Kas võin kasutada mitut toodet korraga?

Lisainfot meie erinevate toodete kohta leiad lehelt Meie tooted.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ja liitu videokanaliga. Järgmise korrani! Aitäh, et vaatasid ja jätka investeerimist!

*Investeerimine on alati seotud riskidega. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik. Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid eelmiste perioodide tootlus ei ole garantii järgmiste perioodide tootluseks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.