Kokkuvõte meie 2020. aasta aprillikuu videotest

Bondora uudised

Aprillikuus vaatasime lähemalt võimalust kasutada mitmeid tooteid üheaegselt, kuidas võid võita enda unistuste auto Bondora kaudu investeerides, mida investorid Bondora kohta räägivad ning jagasime ka kahte küsimused-vastused otse-eetri intervjuud Bondora tegevjuhiga. Vaata lähemalt allpool.

Kas võin kasutada mitut toodet korraga? – Bondora

Tavaliselt kasutavad investorid üht toodet korraga, aga kui tahad otse laenudesse investeerida (Portfellihalduri või Portfolio Pro kaudu), siis soovitame aktiveerida korraga vaid ühte neist, sest muidu võivad erinevad strateegiad teineteise vastu töötama hakata. Go & Grow ei ole teiste toodetega vastuolus, seda võid kasutada igal ajal.

Raha saatmiseks Go & Grow’ kontole lisa makse kirjeldusse kindlasti ka oma kontoga seotud viitenumber (GGxxxxx). Kui tahad investeerida Portfellihalduri või Portfolio Pro kaudu, pead lisama raha oma Bondora põhikontole, kust see investeeritakse edasi laenudesse.

Lisainfot meie erinevate toodete kohta leiad lehelt Meie tooted.

Investeeri ja sõida – võida investeerides oma unistuste auto! – Bondora

Põnevad uudised! Investeeri ja võida kampaanias võid võita uue BMW 330i xDrive M Sport auto.

Lisaks linna kõige ägedamale sõidukile on välja loosimisel ka rahalised auhinnad – 10 000 € ja 5000 €. See on meie parim kampaania seni – osale kindlasti!

Selleks pead vaid Bondora kontole raha kandma ning kampaaniaperioodil investeerima. Nii lihtne see ongi. Loe lähemalt kampaanialehelt.

Mida investorid Bondora kohta räägivad? – Bondora

Investorid üle maailma on jaganud oma mõtteid ja kogemusi Bondora kohta ning näeme rõõmuga, et nad on oma valiku üle väga õnnelikud.

Mõned neist on olnud nõus oma investeerimisharjumuste ja -nippide kohta ka põhjalikumalt rääkima. Hiljuti avaldasime Bondora kangelaste seeria 4. osa, kus üks investor jagab oma kogemust finantssõltumatuse saavutamisel. Kui Sa pole seda veel näinud, siis leiad selle meie sotsiaalmeediast või blogist.

Ka Sina võid kangelaseks saada! 😊. Kirjuta meile ja anna teada, et soovid oma lugu jagada ning aitame Sul seda teha.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ning liitu YouTube’i kanaliga.

Täname vaatamast, püsi terve ja kohtumiseni!

Küsimuste-vastuste otseülekanded – Bondora

Meie tegevjuht Pärtel vastas kahes otseülekandes investorite küsimustele, sealhulgas ka YouTube’i ülekande ajal esitatud küsimustele. Vaata kindlasti mõlemat videot, sest neis on palju olulist infot.

Video on ingliskeelne, kuid võid aktiveerida automaatse tõlkega subtiitrid oma keeles.

Otseülekanne Bondora tegevjuhi Pärtel Tombergi vastustest investorite küsimustele – Bondora

Bondora tegevjuht Pärtel Tomberg vastab investorite küsimustele — otse!

Otseülekanne küsimustest Pärtel Tombergile, Bondora tegevjuhile – Bondora

Vaata, kuidas vastab Bondora tegevjuht Pärtel Tomberg investorite küsimustele!

*Investeerimine on alati seotud riskidega. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik. Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid eelmiste perioodide tootlus ei ole garantii järgmiste perioodide tootluseks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.